20 November 2010

HAHA , awak nih comel lahh !

hahahaaiiii , comel lahh awak nih , sikit-sikit , marah . Jangan lahh marah-marah sayang .
Nanti dah tak comel dah . Nanti jatuh makett kang , susah kan ? heishh . Boyfiee awk sayang awak *sanad sanad , awak jgn risau lahh sayang .
HAHA , tak boleh blah lah , saya guna ayat *sanad sanad . (GROAR ! gelii laa )

HELLO ! saya sikit pun dah tak terhegeh-hegeh okay ? saya pun dah x nak dah budak yg dah sakitkan hati saya tuh !
Awak suruh saya cermin diri ? ORAIIT ! Nanti saya suruh babah saya beli cermin lagi okay ? ker , awak yang nak belikan cermin untuk saya ? Saya nih jenis tak berduit lah sayang .

HAHAIII , A tu sape lagi ? kalau tak Boyfiee awk a.k.a , ex-Boy saya .
dia dah pun jadi ex-Boy saya , saya dah tak kejar dia lagi dah . Tiba masa awk utk dia .
Saya tak kutuk awk pun lahh sayang , tp , kenapa awak terasa mcm nih ?
Saya tak maki hamun pun , sebab , saya nih x suka memaki , 
MAAF lah ya , tanya lah boyfie awk , saya nih reti maki org ker tak , tp , saya nih kalau bercakap tu , kadang2 berbisa dan beracun . Kalau awak terasa , padan muka la yea ?

By the way , chibai ? bagus nya bahasa awak , kat sekolah ada ajar bahasa chibai tu ker ? Terima kasih kerana menambah pahala saya . Alhamdulillah ! awak baik orangnya . :))

p/s : kalau sakit hati , jangan lahh keluarkan bahasa yg kasar . Bahasa tu dah menunjukkan identiti diri sendiri .

btw , saya x berharap pun benda nih berlaku , kalau awk tak *copy dan paste* ni , saya takk akan bercerita sebegini . 


sincere ,  najwa .


LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

3 comments:

cizeek . said...

menakjubkan cite anda ,
A untukk Afeeyfa ,
adekah ini ? :(

Najwaa Malikk said...

Alahaii , awak jgn terasa sayangg . takkan saya nak cerita psl awk yg buruk2 dlm blog saya ?

cizeek . said...

saye tahu siapekah budak toe ?
haiyy .
tapy anda sabar jee lha .
die sala buad awak mcm toe .
and akan menyesal suatu hary nanty .
soo ye chill je gurlz .
:D