23 January 2011

CONTEST GAMBAR PALING COMEL :)

Assalamualaikum ! :)

Okay ! Hari ni , untuk kali ke-2 aku di-TAG oleh Cik Nor Izzati ! :) Aku sayang kau atie , smpai rase nak cium kau . Kau tunggu laa , kau balik JB nanti , mmg aku cium kau laju-laju ! GRR ! Thanks a lot bestie ! :)

Okengg ! Kali ini contest yang cute ! Tapi aku tak cute la wehhh ! HAHA !
Tapi , oleh kerana Contest ini nampak comel , aku nak try tgk , aku ni comel ke tak .
Ape salahnye mencube , ye tak ? :)

yang PASTI ! Sebelum Join ! 
Korang HARUS menjadi Followers :


SYARAT2 ;
1. Tulis entry pasal contest ini. (CONTEST GAMBAR PALING COMEL) 
  • Suda !
hantar 1 gambar,dalam tu min. sorang, max. 3org. 
  • Okehh ! :)
More INFO about this contest ?


Aku TAG ! : 
sincere,aerith




LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

1 comment:

nIEza AniEyZa.... said...

thanks join..gud luck :)