29 January 2011

Hahaai ! Hati Gumbira , Jiwa Membara !

Assalamualaikum ! :)


Okay , nampak tak aku gembira gila ni ? Aku sangat terkinja-kinja ni ! Korang tolong sengih sikit untuk aku . Sengih la sikitt . HAHA ! Haaa , kan manis tu Cik adik & Encik abang oi ! ^_^


Eyah Eyah E yaaahhh ! Okay ! Kenapa aku gembira sangat ni ?? Sebab sudah dpt present dari abah ! :) Hee . Present-nya apa ? Ia berupa Laptop (Komputer Riba) yang berjenama Hawlet Packard (HP) . Yang ber-model , G42 ! Korang boleh feel tak ape yang aku tengah rasekan ni ? Laptop ini memang bukan impian aku , tapi , aku bersyukur jela dpt yang ini ! Kenapa aku cakap serupa ini ? Sebabnya , abah pernah janji nak bagi Laptop APPLE ! Tapinya , aku faham , maybe belum rezeki . Takpe abah . Wawa akan guna Laptop keluaran Macintosh bila wawa kerja , okay ? :) Wawa sayang Abah ! 



Ini lah ghupa leptup haku ! :)
colour GOLD ! aww~macam mak datin tak ? HAHA !


SAYANG ABAH & MAK laa ! 


sincere,aerith


LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

5 comments:

joyahLisa said...

alohhh...header comel wawa mane?
:)

Najwaa Malikk said...

hehee ~ wawa tgh process buat header baru la kak . :)

Ady Rahman said...

Untung la ada laptop baru . hahah ! ;P

joyahLisa said...

isk...budak graphic design ni memang hebat la kan bab2 photoshop ni kan..
sbb tu lawa2 header sume..
huhu

Najwaa Malikk said...

ady : HAHA ! sukaa la weh ! :)

kak lisa : HEHE ! lawa kee ? =.="