04 January 2011

Hana Tajima ? Maria ? Najwa ?

Assalamualaikum ! :)


Heyy , Hari ini , aku nak mintak pendapat korang , gaya mana yang betul-betul sesuai untuk aku . HEHE . Yah2 , aku ni , selalu ubah gaya bertudung . Err , then , aku memang paling jarang pakai tudung BAWAL *tudung empat segi . Kalau korang perasan , aku lebih memilih unutk memakai selendang . HEHE .


Okay ! Dari pagi tadi aku usha style Hana Tajima menggunakan SHAWL . Perh ! Seriously , senang ! Tapi , bila try , muka aku jadi BULAT seperti doraemon . HEHE . Dah3 . Aku tunjukkan something best untuk korang ! =)


HAHA , korang mesti ckp muka aku buruk kan ? Ade aku kesah pula kan . HAHA !


Here , Ini tutorial cara menyarungkan SHAWL seperti Hana Tajima =)

Okay , Then , aku punya pusing punya pusing , aku pun pening . HAHA . Then , aku ternampak lagi tutorial menggunakan SHAWL dengan lebih mudah ! Haa , yah2 , boleh tahan cantik minah ni weh . HEHE . Aku suka tengok dia jugak . memang cantik . Nama dia MARIA . =) Then , lepas aku try , bujur sangat lah pulakk . HAHA !


HAHA , kelakar pulakk aku tengok ! SENGALLLL !!


Yeah ! Ini pula tutorial oleh MARIA . Lawa kan dia ni ?! =) Suka gila tengok dia ! =)


Yah ! Lastly , ini style yang aku sendiri buat . Hanya memerlukan 1 biji kerongsang kecil & 3 batang jarum peniti . HEHE . Sorry , takde tutorial lagi la kawan-kawan sayang ! Nanti kalau ada mase aku buat video tutorial untuk style cincai SHAWL aku ni eh ? HEHE .

Okay , cara-caranya mudah saja ! =) Mula-mula , korang pakai SHAWL macam biasa .  *semua wanita dah reti dah kot . HEHE . Pakai je mcm biasa okay ! Then , korang cari lagi 1 SHAWL lepas itu , ikut step Hana Tajima . HEHE . Yahh , itu lah yang jadi kat muka aku untuk beberapa hari ini . Bila keluar , aku buat style itu . So , aku dah bole namakan style ini , WAWA TAJIMA . HAHAHA . =P

HAHA , okay ! Sudah ! Itu saja yang Aku nak sampaikan untuk Hari ini . Tapi ! Sepertimana korang tahu . Aku Buat entry ini , semata-mata , mintak pendapat kat korang , STYLE mane yang betul-betul sesuai untuk aku ????

sekian , terima kasih .

sincere,najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

5 comments:

вαву вerry said...

yg wawa tajima lha , hik3

Lilynana Lexy said...

mane2 pn bole wawa..awk ttp comey :)

Najwaa Malikk said...

nana : HAHA . yah3 , mak pun ckp mcm tu jugak ! HAHA .

lily : AWW~ terima kasih .

Hakim Aziz said...

tah dik..mane2 pon adik ttap comel..lallaa~

Najwaa Malikk said...

abg akim : HAHA ! terima kasih ! syg kau lah abg ! HAHA ! =)