26 February 2011

awak terlalu berbakat .

Assalamualaikum ! :)

Err ! Lama kan aku tak post kat blog aku ni ? Sunyi kan ? Korang rindu laa tuh . HAHA ! dah3 , jangan nak rindu-rindu kat aku ehy ? Aku bagi 2 gambar kat korang .  Haaa ! Mari mari save as gambar aku ! HAHA ! Bajet jea ! xD ahaaaiiii !



(pehh , siap DEPAN & BELAKANG aku bagi tau !)

Woi WAWA ! Lari topik laa bongok ! HAHA ! Okay , sebenarnye , aku nak bagi korang tengok video dari someone yang pernah mencuri hati aku . AWW~ Eh ! Dah3 , jangan perasan lahh WAWA ! HAHA ! Dia tak pandang kau sikit pun ! Eishh ! Rindu seyh kat dia ni . HAHAHAHAHA ! (perasan)




Abdul Thaqif ! 

YouTube : Thaqif123


Eish ! Sudah laa WAWA ! Jangan nak meroyan kat dia lagi ! Huh ! Setiap hari aku menatap wajahnya . Ohhh ! Kacak ! Setiap hari aku mendengar suaranya yang lunak ! Ohhh , tertidur aku dibuatnya ! 
Ya Allah , inikah cinta ? HAHAHA ! 

sincere,najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

4 comments:

Aqiem_Aziz said...

wahhhh,.mamat nie mmg berbakat la,..
sore sedap,.main gitar gne tangan kidal la.,.bkn sbrg owg bleh bwt,.

Najwaa Malikk said...

qiem : huh ! tu laa , mmg berbakat kan kekasih saya ni ? HAHA ! tau x pe . dia kidal . SUKA SUKA ! <3

pyqaDEBAB (: said...

whoaaa . da ad owg baru lar . haha . pyqa pown nx cary owg baru gak nie lar . hehe . hope bahagia lar kaly nie . saya amat merestui hubugan awak ngn beliau tw tw (: iloveyou sygs (:

Najwaa Malikk said...

pyqa : HAHA ! ehh ! wawa minat dia jea laa ! dia takde kaitan ngn wawa pun ! kah kah kah ! xD