10 February 2011

Baik-baik sayang .

Assalamualaikum ! :)


Mari mari . DUDUK depan wawa , nak cerita kisah pak luncai bersama labu-labunye ! =D

Erm , malam niyh , memang malam yang paling sedih yang pernah aku lalui . Hmph , aku nak cerita pasal kawan baik aku , merangkap adik aku kat kolej niyh hah . Hmph . Kau jaga diri elok2 kat sana tu Mira . Jangan degil lagi . Aku sayang kau . Jangan kecewakan parent kau lagi . Dengar every words dari parent kau . Kau tak perlu lagi nak berseronok . Ingat adik2 kau tu . Tu jea yang aku boleh nasihatkan kat kau . Aku sayang gila-gila kat kau . Bole teringat if duduk sorang-sorang kat bilik ni . Teringat kau tibe2 masuk bilik aku . Kau online kat atas katil aku . Teringat kau panggil aku kakak . Teringat kau peluk aku . Teringat kau cium pipi aku . Teringat bila kau ade problem , mesti kau masuk bilik aku . Sumpah , aku cakap , aku sayang kau Mira . Aku sentiasa ingat kau . Jangan risau , if ada masa , jodoh , & peluang , kite akan jumpa lagi . I love you ! 





Saya akan sentiasa RINDU kat awak sayang 

sincere,aerith


LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

6 comments:

Ka_My said...

beliau nk pi mana da kak wawa? :)

Najwaa Malikk said...

ka_my : dia kne duduk KL .

mira .yumie . said...

: thanx wawa...aku pun xtua nk ckp cm ne la bile tgk ko nye blogg nie...sedih sgt...mesti aku rindu kt kowg....ko take care ek...nnt ape2 aku msg or call kowg semua...love u....

eyka said...

alahai.... aku pon cdey laa yunk !

Najwaa Malikk said...

mira : hmm . Yeah ! call & mesej aku tauu ape2 hal ! <3

eyka : huh , wawa lebih sedih ! :(

reinmuhcuk said...

myra >> AQ OWN CM TRASE pmergian kau =(