14 March 2011

Aku makan hati .

Assalamualaikum ! :)

Cuti memang menyeronokkan aku . Tapi , sepanjang cuti aku gelisah disebabkan Assignment Typography yang masih belum siap . Huh , macam mana nak siap ? Adobe illustrator aku tak habis-habis meragam . Sikit-sikit , (Not Responding) Huh . Menyirap aku nak siapkan . Last-last , aku ambil keputusan untuk Uninstall Adobe Illustrator , then , Install semula . Huh , menyusahkan , kan ? Memang ! Nasib baik aku ni penyabar . (ehhe.) Yeay , yang paling BEST ,aku dpt Adobe Illustrator CS5 . HEHE . Thanks Aida Sherina . ^_^ (sayang kau ketat-ketat!)

Ini , kerja aku yang aku ambil selama 2 jam setengah .
(lamanya!)
=.=''


Okay , tugas ini meminta kesabaran . Tugas ini mengada-ngada . Semua nak huruf-huruf untuk dijadikan gambar . Yeee , korang jangan nak kutuk . Eh , siapa nak mintak aku ajar , boleh saja . Aku tak kedekut ilmu . HAHA (bajet!) xD Tapi , yang aku tahu , aku memang tak kedekut ilmu taww . =) Eh , aku penat . Err , Assignment Digital Image Manipulation belum siap laa WAWAAA !!!! Okay , take a time , makan , baru sambung buat Assignment . =.=''

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

4 comments:

saya YANA said...

wow..AI.. cs3 pon baru nak mahir.. yg cs5 pon tak sentuh lagi. hehe.. pandai2..

Najwaa Malikk said...

yana : aiyoyo , awk pun pndai laa jugak kan ? tak byk beza pun sygg :)

afrudy jalaluddin said...

ala yang udy punye?

Najwaa Malikk said...

rudy : haih ! awk nak yg tracing mcm cartoon ujang . ni tracing guna typography jea la . xD