19 March 2011

CONTEST BLOG TERCOMEL .

Assalamualaikum ! :)

Err , CONTEST lagi kan ? :) HAHA ! Okay , thanks kepada cik PYQA RUSLI :) Grr ! Thanks a lot sayang :) Walaupun Blog aku tak berapa nak comel , tapi , aku join jugak lahh . sebab cik Pyqa suruh saya join :)



INFO LAGI untuk CONTEST ini ?

Baik lah , wawa tag 



LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

6 comments:

Eien mohmad said...

wahhh! besh beshh (:

Najwaa Malikk said...

eien : mmg best . nak join ? join jea . ^^.

Eien mohmad said...

hahaha. i tak layak koddd (:

Najwaa Malikk said...

Eien : haih . joinn jea . xde nya layak or tidak . ^^. blog saya pun x comel la :)

Siti Fairuz said...

tengs TAG fairuz . blog fairuz ta cumil ler . so ta tau nak join ke ta . INSYAALLAH yek . tengs coz ingat jugak kat fairuz .

Najwaa Malikk said...

fairuz : haih , mesti laa ingt kat awak sayangg :) <3 grr , ckp mcm wawa x ingat kat dia dah . xD