21 March 2011

Yang Tersayang . =D

Assalamualaikum ! :)

Dulu , masa senang , aku suka-suka jea mintak mak & abah tukar handphone baru . Erhh ! Sekarang , bila mak & abah dah tak bagi muka , baru aku terkial-kial . Hmph . Phone aku sekarang nih rosakk . -.- Sedih siaa . Maybe aku asik ON/OFF jea . Haih , ON/OFF tak abeh2 , last2 dia x mau ON sangat dah . Dah nazak . =(

Okay , meh sini aku cerita phone ape yang mula-mula aku guna selepas diberikan kebenaran untuk menggunakan Telefon Bimbit .


Okay , ini Sony Ericsson w910i . Erm , paling lama jugak laa aku pakai . Dari pertengahan 2009 , sampai pertengahan 2010 . Erk , sebab aku berpisah dengan dia ialah , sebab Enfon ni meragam , then bateri dia mengembung . Tanpa segan silu , abah belikan yang bawah ni pulakk . xD


Ini , Sony Ericsson W705 . Erk . Enfon ni , sebelum aku masuk belajar ke KPTM nih . Hmph , hadiah dari abah . Katenya beri semangat baru utk belajar , padahal , utk gantikan Phone yang rosak tu . HAHA . okay , thanks abah ^^. ILOVEYOU :)




Untuk masuk Sem 2 pulak , abah bagi Nokia C6 . Hmph , memang best pakai enfon nih , tapi , disebabkan aku kasar sangat , aku simpan kat rumah elok-elok , then , aku pakai enfon bawah ni sampai sekarang .




Jadi , ini la enfon yang aku guna sehingga sekarang . ^^. Sony Ericsson C905 . Yaww , memang best la , sebab , camera yang best ! 8.1 megapixel . Erk , tapi , button number 6 tu rosak sikit , ketat bila texting , then , suka mati-mati . Huh . WTF ! -.-' Lepas ni , pakai Nokia 3310 jea kot . -.-'


Aku harap , aku akan lebih bersyukur bila dpt apa-apa hadiah dari abah . ^^
Thanks You abah =)

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

5 comments:

saya YANA said...

baiknye abah...

Najwaa Malikk said...

yana : memang baik . ^^. beruntung wawa ada abah mcm tuh :)

♥ baby said...

untung laaa byk henfon =P saya satu jew .

Dda Ly said...

seronokkk dpt abah gitu..:)

meh ke rumah..
~little newborn~
keep in touch ye..♥♥♥

Najwaa Malikk said...

nana : haih , wawa pun ada satu jeaa skrg nih . -.-

dda ly : yeah . memang untung dpt abah mcm tu . ^^.