09 April 2011

Photoshoot pula . =.=''

Assalamualaikum ! :)

Err , lepas kelass , aku mencari port untuk Photoshoot pula . Err *tolong kawan untuk siapkan Final Project pulak . Aritu aku yang nak siapkan Final Project . Now aku tolong kawan aku pulak untuk Final Project ini . =)
* Baik kan aku nih ? (sambil mata pandang atas , tangan di dada) HAHA ! Photoshoot tak lama pun . :D Lokasi di Tasek Y , Batu Pahat . Agak best jugak lahh . =)








Err , aku pulak yang over . Okay3 , Meh sini aku tunjuk sikit gmbr yang aku shoot untuk Cover filem mereka . :D (sikit jea )





Sikit jea kan ? Ahha . Okay , tak bole show off banyak-banyak . Nnt ramai yang COPYCAT .
I mean , copycat IDEA mereka . =D

Balik dari PHOTOSHOOT , aku bagaikan ikan yang terkontang-kanting . Haihh , penat doe ! =.='' Esok ada aktiviti kolej lagi la siall . BAHBIII ! Penat laa jadahhhh ! =.='' Nasibbb lahhh aku ni penyabar orangnya . =.='' Okay , aku hadapi semuanya dengan senyuman . =.=''


LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

9 comments:

Aqiem_Aziz said...

erm x ajak saye pon.,.xpe la,.:(

Najwaa Malikk said...

@Aqiem_Aziz : awak kan kat melaka abang sayangg . =)

mira .yumie . said...

;serius comey ! terbekkk ! gud luck la..:)

Aqiem_Aziz said...

erm klu mcm tu mai la photoshoot kat melaka plak.,.hehehe

Najwaa Malikk said...

@mira_yumie : haha , wawa mmg comey kan ? :P thanks! :)

@Aqiem_Aziz : haha , okay2 , kalau ada masa dan duit yang masyuukkk , kite photoshoot kat Melaka pulak :)

encHIx laNDax said...

awat pic semua macam OE jer? pakai camera apa ni?? 100D aeyh?

Najwaa Malikk said...

@ encHIx laNDax : err , yah3 , memang OE . da lah bawah matahari , da tu guna flash . :D err , 1000D la . :D

mira .yumie . said...

: semua comey ! kalah artis woo..leh wt movie nie...huhuhuh...:)

Najwaa Malikk said...

@mira.yumie : ahhaha , tahu takpa ! :D movie tanpa bajet ! xD