29 April 2011

Sayang :)

Assalamualaikum ! :)


Entry ini istimewa untuk Parent dan abang-abang saya . Kenapa takda kakak ? Err , sebab dalam adik-beradik kami sikit kot . 5 orang je . Ada empat orang HERO dan seorang HEROIN . Hee . Okay, aku tahu , mungkin bagi korang , cerita ni takmenarik mana pun . Tapi , aku hanya nak bercerita .

Abah 
  • Ehhee , SUPERHEROES aku ! =) Abah ! Encik Abd. Malik Bin Sulong . Hmph , susah nak gambarkan abah aku ni macam mana orangnya . Dia seorang yang sangatttttt , err , SEMPURNA buat aku . Ehhe . =) Malas nak cerita kat korang . Nanti korang nak abah aku . Ehhe , werk . Biarlah mak , dan adik-beradik aku saja yang tahu abah ni macam mana orangnya . =) I LOVEYOU SUPERHEROES ! =)
Mak 
  • Mak , mak seorang counsellor yang setia ! =) Sentiasa cakap dengan lembut . Sentiasa sabar . Banyak sangat lahh kebaikan mak aku nih . =) Susah nak cerita . xD Hmph , tapi , kesian kat mak , mak selalu sakit-sakit .Hmph . =( wawa sayang mak !
Eh , 31 August 2011 nih , cukuplah 31 tahun mak & abah aku berkahwin ! Congrates Mak & Abah ! Err , mereka bercinta sejak mak tingkatan 3 lahh . Err , around 42 years !! Err , okay , lama ! -.-'' mak & abah bercinta dah 11 tahun , kahwin 31 tahun .  Huhh , tabik spring lahh mak & abah ! =)


Abang ZULHILMI
  • Abang emi ni sangat modern jugak lahh . Dia seorang abang yang tak berapa kisah dengan apa yang adik-adik dia buat . Yeah , aku dulu sangat reapat dengan dia . Sebab dia kuat bercerita . Dia sudah beristeri , isterinya bernama Fazlin Aziz . =) I Love you Along (aku tak pernah panggil dia along pun. ) xD
Abang ZUL AIMAN .
  • Abang Eman , dia seorang yang sangat bertanggungjawab . Dia penasihat terbaik yang pernah aku  ada . Yeah , dia sangat dipercayai dalam adik-beradik kami , sebab , dia caring dengan adik-beradik dia . Perangai dia serupa dengan abah . =) Dia sedang bercinta dengan Nor Aznira Azmi . I Love you Angah . (aku tak pernah panggil dia angah .) =.=''
Abang ZUL HAZIQ .
  •  Yeah , ini abang yang paling gengster . Dia Protective . Dia sering melindungi adik dia yang perempuan yang satu nih . Dia hot-temper . Dia bertanggungjawab jugak lah . Dia abang yang boleh dibawa bincang . Dia seorang abang yang rajin texting dengan aku . Tak macam abang-abang yang lain . Dia Sedang bercinta dengan Kak Ekin . I LOVE YOU Abang Ajik . =) *taknak bagi gelaran lain . HAHA . xD
Abang ZUL IZZAT .
  • Yeeyyy , ini abang saya yang paling sering di ajak gaduh ! Gaduh-gaduh sayang jea . Bila gaduh bertekak gila , tapi , bila berjauhan , mula lah rasa rindu . Habis lah aku text dia , tanya kat mana , tgh buat ape , sampai cari topik untuk gaduh semula . HAHA ! xD Tapi , seriously , hati aku melekat sikit untuk abang aku yang ini . =) Wo Ai Ni Abang Ejat . (muka dia chinese sikit) xD
Hohhh , aku saja-saja jee buat entry ni . Tak habis-habis cerita pasal PAKWE MAKWE je kan ? ngee . =)




LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

4 comments:

afrudy jalaluddin said...

wawa nampak kurus sehh

Najwaa Malikk said...

udy : haih , perli kann . haha . yelaa , wawa gemok . xD

♥ Azneera ♥ said...

hee sukeee entry ni! absolutely correct!
abang zul aiman kamu tu memang seorang yg sangat bertanggungjawab dan sangat caring orangnye!
yup,die jugak seorang penasihat dan pendengar yg baik!
u so lucky to have a brother like him u know.
and i am the luckiest girl in the world to have a boyfriend like him!
hee~ walaupon selalu gadoh,eh,xde la selalu.tapi settle cara baek and x suke bagi berjela-jela :)

and and,i loveee all of ur family members wawa!anda sangat bertuah kerana dilahirkan di dalam keluarga yg sangat sangat best okay :)

Najwaa Malikk said...

kak eera : haha , memang laa awk suka . sbb ade BF awak . HAHA . xD Yeahhh , wawa doakan korang menjadi . =)

yeayy , wawa memang beruntung ada mereka . =)