28 April 2011

Thanks PL :)

Assalamualaikum ! :)

Heyy , tadi , masa aku balik dari Batu Pahat , tiba-tiba abah tanya , "Wawa , kau ada order barang apa ? "  aku pula , tiba-tiba blurr . hanya menjawab . "errr ?" So , abah teruskan driving . Lepas abah hantar aku balik ke rumah , abah pergi kerja semula . Dan sesampai aku ke dalam rumah , mak cakap "Wawa , ni , barang kau dah sampai . " aku pun menjawab jawapan yang sama . "Err ?"

Bila tengok sampul surat tu , aku ada terbaca "Pupel GA" Ahhaha ! Okay , aku baru teringat , aku ada pernah join Giveaway dari PUAN Liyana . Ohhoo ! Aku pun buka la bungkusan tu . Ehhe , ada riben comel . aww~ I LOIKE ! =) Thanks Madam . HAHA .


Ini dia , PUAN Liyana bersama suami . 
Aww ~ sweet <3




Okay , ini ribon yang aku dapat dari PUAN Liyana . Comel .=)
*(sorry , gambar gelap)

Terima Kasih Pupel Liyana a.k.a PUAN Liyana (PL) =)





LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

4 comments:

ruby zaizi said...

bestnye dapat hadiah ^^ suke la comel sgt riben tu

Najwaa Malikk said...

ruby : hehe , Nasib baik PL sudi bagi . ehhe . memang comell . seronok wawa ! :) <3

Pupel Liyana said...

hye najwa..owh da dapat ye.. ingat lambat sebab pl suruh abg opis tolong hantrkan kat pejabat pos.. hehehe thanks kat awak siap buat entry lagi untuk saya... syahdu tu :) hehhe.. nanti jangan lupe pkai.. handmade tu :) khas untuk semo peserta (kuikui...sebab tu lambat hantar.. nak buat asik pospon je manjang.hehe)

Najwaa Malikk said...

PL : ehheh , haii PL ! :) ala , takpa . Terima Kasih ye ? Lagipun wawa baru jee dpt cuti study week ni , tu yang baru dapat tahu pasal ribon ni . comel la kak . :) Terima Kasih ye kak ? =) Sayang akak lahh ! :)