24 April 2011

vTUTORIAL : Cara pakai PASHMINA . =)

Assalamualaikum ! :)

Err , okay , for the first time , aku meyakinkan diri aku untuk buat vTuto . Ngee . Okay . Ini segera dari ladang . Baru sangat aku rakam . Err , webcam laptop rosak , jadi pakai handphone yang hitamBerry tu jea . Err , kualiti nya jangan dipertikaikan . Buruk . err , orangnya pun buruk lahh . HAHA . Okay . Check it out !



Ehhe , ignore the last words . Okay ? ngee . maaf , tu bilik abah wawa , memang bersepah . tapi , bilik tu beri wawa 1001 ilham . HAHA . video ni hanya memerlukan 3 minit 58 saat . Yeahh . =)

Okay , Moh kite REVIEW post wawa yang pasal INNER tudung tuh .



Ngee , kawan aku cakap gambar ni comel . HAHA . xD

Err , selamat Mencuba KAWAN-KAWAN !!! =)


LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

6 comments:

darxniq said...

comelnyer pp dia..hahahhaha..bulat!

Dayana AZ said...

waa senang je ke rupenye? dayana ta pna try :P .
nk try la nanti :D
thanks kak wawa!

dhilla nazli said...

ahaha.. terime kaseh...
dhilla gune care laen bese nye.. tpi boley try niy.. weee~~ =)

Najwaa Malikk said...

@darxniq : uhhuk . jgn la ckp mcm tu . segan . xP

Najwaa Malikk said...

@Dayana AZ : ahhaaaaa , kan ? Senang jea . =) Okay2 , dipersilakan mencuba .

Najwaa Malikk said...

@Dhilla nazli : ehhe , sama-sama . try okay ? =)