06 May 2011

cinta sebulan . ♥

Assalamualaikum ! :)

Awak , saya datang jumpa awak kat KL . Kita dating kat tepi koridor sebuah bangunan . Masa tu , saya berdiri kat depan awak , tiba-tiba , awak cakap "I LOVE YOU . " Then , saya tengok muka awak , dan saya cakap "Ala, comelnya sayang saya nih ." Then , saya peluk awak kuat-kuat . Lama jugak saya peluk awak masa tu . Tiba-tiba , "NAJWA!" abah kejut saya dari mimpi yang indah tu . Err , annoying lah abah nih . Hmph , dari tadi yang sweet tu hanya mimpi ? Alahhh , kecewa ! =.='' Tapi bila bangun dari tidur tu , saya text awak , nak ucapkan "Happy One Month Anniversary sayang !" Hmph , saya tersenyum lama . =)

Awak , even kawan-kawan saya cakap , "Wawa , kau hanya bercinta dalam dunia fantasi kau ." Err , I dont care lahh . Kawan-kawan saya cakap "Wawa , kau ni memang berminat bercinta dengan strangers ke ?" Ehh , ade aku kesah dengan bebelan kau tu ke ? Err . Okay . Sumpah aku tak kesah dengan korang !

Erm , awak , tadikan , saya online , saya rindukan awak , saya rindukan suara awak , saya rindukan kata-kata awak . Saya bukak wall FACEBOOK awak . Hurm , ada post dari **** . Hmph , saya pun terikutkan perasaan , lalu saya buka wall FACEBOOK dia juga . Saya baca , awak ada post kat dia , awak cakap awak rindu dia . Hmph . Saya terus menggigil , saya menangis . Saya sendiri tak tahu , kesan awak buat macam tu , kuat sangat , sampai saya jadi sedih . Hmph . Tadi lepas solat maghrib , saya SMS awak , saya bagitahu awak , "Saya rasa , saya bersedia sekiranya awak terasa nak lepaskan saya ." Tiba-tiba saya dapat SMS dari awak . Err , "Hi , please call me back " err , okay , saya terus call awak . Awak marah saya , kenapa saya cakap macam tu kat awak . Saya cakap , awak yang mulakan permainan . Saya tak suka permainan macam nih . Lepas tu , awak cakap , "Aku ada kau sorang je cukuplah" Saya tersenyum , tapi saya diam sambil mengesat air mata saya lagi . Hmph . Takpa lah , mungkin ini dugaan untuk hubungan kita nih . =) Jadinya , saya beri peluang untuk awak lagi sayang . =)


Saya sayang awak .
Saya akan tak akan berhenti sayang awak , walaupun awak berhenti sayang saya .
Ingat tu .

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

4 comments:

pyqaDEBAB (: said...

alamak wawa . sweetnyer . hehe . adoi . ngn lagugmrn pyqa plak uwh . adesh . love lar lgu nie . sumpah sweet tw . hehe .

Najwaa Malikk said...

pyqa : hehe , sweet keh ? alamak , segan . xD haha , yeayy , ni pun lagu pebret wawa . xD

lynda said...

tu lah dugaan bercinta dear ! sabar okey !:))

Najwaa Malikk said...

lynda : uhhuk , alahai , thanks awak . =)