19 May 2011

Hati aku . Siapa yang tahu .

Assalamualaikum ! :)

Heyy readers ! :) Hmph , dah lama wawa tak updated kan ? Wawa bukan setakat tak ada cerita . Tapi wawa tak ada idea dan tak ada mood . Err . All of this are annoying . =.=''

Hmph . Ya , aku tahu aku dah lepaskan kau . Aku bukan terhegeh-hegeh kat kau semula . Tapi aku rindu dekat kau . Ya . Aku memang mudah runtuhkan ego aku . Aku rindu dan aku dah lafazkan dekat kau sendiri yang aku rindu kau . Jadi , kau tak perlulah membangga-banggakan sangat dengan tindakan aku tuh . Bila kau cakap macamtu , nampak sangat yang kau dah malukan aku . Kan ? Hmm . Sediih aku kau buat macam ni kat aku ..

Ya , aku dah lepaskan kau . Kau boleh aje pergi dekat siapa yang kau nak . Tapi , apa-apa pun , kau kena ingat janji aku tempoh hari . Aku akan tetap ingat pada kau . Aku akan tetap sayangi kau . =) Kadang-kadang , yang aku ingat ini lah yang tak berguna . Dan yang tak aku ingati itu lah yang berguna . Ya , aku sendiri pernah menghadapinya . =)

Entry ini entry yang pendek . Aku tahu , korang pun dah menyampah nak baca . =)
LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

4 comments:

lynda said...

sabar ea dear )

Muhammad Azim said...

Wawa , sabar sabar , =)

Najwaa Malikk said...

lynda : yeah :D wawa sabar .

Najwaa Malikk said...

Azim : jyeah , wawa sabar selagi mampu . :)