10 May 2011

OKB !

Assalamualaikum ! :)

Bahaha ! Aku tak tahu lah , kenapa aku boleh tensenyum lebar hari ini . bahaha , mungkin sebab baru lepas clash ? mungkin sebab kucing aku hilang ? mungkin sebab dapat baju kurung baru dari mak ? Bahaha , salahh ! Sebab dapat cek dari Majlis Amanah Rakyat (MARA) la beb ! wee~ RM3K . muahahaha ! syiok ! :D

Actually , aku nak tunjuk gmbar cek tu , tapi takpa lah , segan . =P ahha , tadi petang baru aje aku pegi bank CIMB , nak cash deposit . aww~ apa lagi ? Enjoyy lahh ! ahahhahahak tuih !

OKB ? Orang Kaya Baru ! wee~ Aku aje rasa kaya , korang mesti kutuk , cakap , "ala , setakat 3K aje" ahha , aku ni tak pernah kaya . Sebab tu jadi jakon . =D

Yeay ! Muka orang yang tengah bahagia !
Huhhhhh .
  • Esok plan nak hantar mak & abah pergi Haji .
  • Lusa plan nak pegi Bali .
  • Tulat plan nak beli BMW baru .
  • Next week plan nak ajak suami baru si Ashton Kucther pegi jalan-jalan kat Langkawi .
  • Next Month , nak ajak anak ikan si Justin Bieber pergi jalan-jalan kat Pulau Pangkor.

err , ahhaha !



LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

saya YANA said...

3k..? haha... OKB betul tu... Yana pnh dapat cme 6rat je.. OTBK.. ehehe..

Najwaa Malikk said...

YANA : bahaha , tu elaun bulanan kot ? =D