16 May 2011

Syukur .

Assalamualaikum ! :)

Heyyy . morning sayang-sayangku . sekarang jam menunjukkan 3 pagi . Err , siang nanti aku nak balik JB . =) I miss you my mum . Eh , mak abah , wawa nak cerita , wawa dah beli battery grip , speedlite , lens dengan vanguard baru . weehee . jadinya , duit MARA yang wawa dapat baru-baru ni , wawa tak sia-siakan pun . wawa tak enjoy kan dengan berfoya-foya pun . wawa enjoykan diri wawa untuk sem depan dan masa-masa akan datang . bila wawa ada barang-barang ni , wawa dah mudah untuk buat photoshoot , dah tak perlu pinjam dekat orang lain . wee~ =D


Jadi , ni lah lens yang aku beli . =D CANON image stabilizer 55-250mm . =)

Yeah , ini battery grip . Err , bukan sebab apa , korang sendiri tahu aku guna CANON 1000D aje kan ? huh , jadinya aku perlukan dia untuk melajukan lagi camera aku . =)

Ini pulak , speedlite . Wee , memang impian aku dari awal sem aritu . HAHAHAAAA , dah dapat ! muka aku dah bongkak laa weh !!! xD
Ini pulak VANGUARD . errrrr , ini saiz kecil la , aku beli yang saiz besar . =D warna orange !! =)

Okay , aku nak cite harga . Huh , memang mencecah RM3000 . huargggghhh , memang habes kat sini duit MARA aku tuh . Takpa , asalkan senangkan aku untuk sem depan . Thanks Allah . =)
LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

6 comments:

Eien Mohmad said...

niceee (:

jb nusajayakan? same tempat!

i nusa idaman (:

fara feroza said...

ohhoo...seronoknya sudah ada sendiri punya..lepas ni lagi gmpak la pic..:)

Najwaa Malikk said...

Eien : yeahhh . :D yup . haha , really ? bole jumpa nnt :)

Fara : hehe , yeayyyy . memang best dah nihh ! :D Insyaallah gmbar gempak nanti :D

encHIx laNDax said...

angkat Sb 9/Sb 8 la..best sikit..tapi ni pun ok lah sebab tak cepat overheating =)

kalau dekat 3k habis,better simpan sikit,upgrade body sikit.. =)


p/s: im nikonian only =( takdak wet beli canon yang mahai =(

Alid said...

best laa
ley wat job sambil belajar nnt =)

Najwaa Malikk said...

Enchix landax : hha , tak paham ape yg awk ckpkan itu . -.-' hha , takpa , body just anta service , warranty 2+1 years . :D eleh , bkn nikon ke yg mahal ? =.=''

Alid : hha : bole dikatakan mcm tu jugak lahh . :D