15 June 2011

BAEK punya ! 666

Assalaumualaikum !

Err~ jarang sangat aku updated kan ? Bukan sebab apa , banyak sangat masalah , tapi takpa , aku sentiasa kuat untuk memekakkan telinga aku dari sebarang cerita kotor , aku sentiasa kuat untuk membutakan mata aku dari melihat hal yang tidak elok , dan aku sentiasa kuat untuk membisukan mulut aku untuk bercakap hal yang tidak elok =)

Okay , balik kepada title , kenapa dengan 666 tu ? Number setan agaknya ? Err~ shutttt , dah dah dah , jagan pikir tak elok okay ?

Sebenarnya aku dapat follower yang ngamngam 666 orang . heheh , Thanks sebab sudi follow blog wawa okay ? =)

Ahhahaha , semart kan ? ^_^

Okay , dah habis dah cerita aku , Sekian , bye bye =D

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

Alid said...

freemason ?
U support jewish ?
or just coincidence je. .

Najwaa Malikk said...

Alid : jgn mentioned kat FREEMANSON sgt lah .
wawa just suka tgk number 666 ni , eh , bas dari Johor ke Gelang Patah pun 666 tau . hahah . =D thanks comment :)