08 June 2011

CONTEST MUKA TERPERANJAT BERUK .

Assalamualaikum ! :)

Haha , aku dok blogwalking , aku terkenan kat CONTEST ni . nama contest-nye ialah .



Nak join ? Join jela , nak tahu lebih lanjut ?


tapi , tapi , tapi , KORANG harus FOLLOW BLOG ini !

ntah , aku tak tahu lah wajib ke dak .
Aku nak JOIN CONTEST ni , sebab aku tengok macam BEST . HAHA .
wee~

Meh sini , gambar aku yang macam BERUK !


Okay , dia kata tak kisah nak cerita ke tidak kan ?
So , aku cerita sikit . 
Masa ni , aku baru beli Contact lens bersaiz 18mm . haha , naik tersumbat mata aku dibuatnya . siapa yang belikan contact lens tu ? Aku beli sendirilah =) Ngamngam 2 bulan aku tak boleh pakai contact lens , aku terus aje sumbat contact lens ni kat mata aku . bhahaha . xD kejam sungguh aku melayani mata aku . =________="



Okay , tu aje yang aku nak post .


#ehemehem , Cik juri , saya comel kan ? Comel macam awak . (nampak benar aku membodek ! =.=")

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

3 comments:

fyna said...

gud luck...




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

EZAN IDMA said...

comel! goodluck :)

Najwaa Malikk said...

fyna : thanks dear :D

EZAN IDMA : teeee heeee :) Thanks babyyy :)