05 September 2011

Aku beraya dengan Johan Raja Lawak . aumm ! ♥

Assalamualaikum !

Hohoi , korang , raya dah habis ke ? Err aku rasa macam dah habis ja , sebab tak rasa seronok sangat dah sekarang , maybe di kampung dah tiada atuk dan nenek di kedua-dua belah mak dan abah aku . Err . Takpa , sedara-mara pun masih ramai , tapi ramai tak balik kampung , raya tahun ini tak meriah sangat lah . hmm . Its okay , asalkan kedua-dua parent aku ada di sisi aku . Err , tapi , raya pertama sampailah raya keenam , abah aku pergi kerja . Dia tak dapat cuti langsung . Tak best ! Hishh .

Okay ,
sejak raya-meraya ini , aku menggila tengok youtube semula . Kat android samsung galaxy tab aku tu pun penuh aku download guna TubeMate tu . Tahu tak video apa ? (memanglah korang tak tahu , aku belum beritahu) Aku asik-asik download video lawak dari Johan . Heishh , tak habis-habislah aku ini gelak guling-guling . Err , maybe sebab lawak dia yang sempoii ja . Hahah . :D






Lawak dia ni berapa banyak kali dah aku tengok , ulang dekat 20 kali pun aku tetap akan ketawa juga ! Johan , awak jadi hubby saya boleh tak ? Hahahaha . Aduhai nye pun !

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

3 comments:

gadis bunga said...

galaxy tab , goshhh jelesssnyeee.
i pakai galaxy ace jeh :(

Najwaa Malikk said...

bunga : alahai , okay la tu , ada juga :D

azurin ramli said...

demmm! aku egt raya face to face le dgn johan.harharhar