01 December 2011

Kuaaasaaaaaaa MAKEUP !

Assalamualaikum !

Hai korang-korang , tahu tak , sorry la ye , dah lama aku tak bagi hiburan untuk korang . Hekk , korang tahu tak , selama ni , korang suka tengok gambar budak jepun , budak korea , budak china bila ada iklan contact lens tu , iklan BB cream tu kann ? Atotototo , nomeii nomeii je kan ? Mesti korang sampai SAVE AS gambar budak-budak tu kann ? Hihihi , Lai lai lai , aku nak tunjuk sikit gambar diorang bersama kuasa MAKEUP ! Hikhik ,















Aatotototo , noomei noomeii , HAHA . Korang jangan sampai cuci muka 2-3 kali pulak tengok gambar ni . Diaorang hanya memerlukan MAKEUP untuk tampil cantik . Seriuosly , aku respect diorang , sebab ada usaha nak tampil cantik . Tapi tapi tapiii , mesti diorang penat kan hidup macam ni . Nanti bila diorang dah penat nak makeup , bila diaorang keluar macam mana ? Err , mesti dah ramai tak kenal diorang kan ? Grr =______="

Nota kaki : Lepasni , aku cuci tangan nak tengok amoi amoi dekat Shopping mall , tengok GADIS MELAYU jugak yang best . HIHI :) *Siapa bilang gadis melayu tak menawan >w<





Aaatotototo , Nomei nomeii je kan Heliza nihh . HIHI :))

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

3 comments:

Qyla said...

Ya Allah . terase seram pulak !
Risau malam ni nightmare jer lpas tgk gmbar2 kt ats ni . HahA

Anonymous said...

Macam lah orang melayu tak pakai make up.

Aisyah Hanis said...

Wahh. paling suke entry wawa yg nii.