06 March 2012

SINGLE AND AVAILABLE .

Hai korang korang dah lama tak tengok aku terpekik-terlolong dalam blog aku sendiri kan ? Errrr -,-' Okay , actually , kononnya nak sambung cerita Meow meow . tapi malangnya takda masa nak fikirkan jalan cerita dia . and aku pun dah lama tak mengadap blog ni :'( so , aku ambil keputusan untuk sambung cerita tu masa aku ctui sem nanti . Insyaallahhh :)




Alright , by the way , aku single sekarang :P ahhah , so , siapa nak adjust , tolong baca sini :
  • mesti seorang lelaki yang straight . bukan gay , bukan pondan , bukan bapuk and so on .
  • mesti seorang yang berumur 20 tahun dan keatas .
  • mesti seorang yang sedang belajar atau pun bekerja (asalkan bukan penganggur!)
  • mesti seorang yang kukuh imannya >.<
  • mesti seorang yang dengar perintah Ibu dan Bapanya .
  • mesti mempunyai ketinggian 170 keatas , sebab aku ni tinggi orangnya .
  • berat badan tak boleh melebihi 80 kg :)

So , kalau tengah free ni , apa lagi ? Isilah borang !
  • Pastikan dalam akaun bank ada 30K Ringgit Malaysia .
  • Sudah berkereta .
  Cara nak isi borang : 
  • Ambil gambar berukuran pasport , dan ambil gambar berukuran full satu badan .
  • Hanya boleh menggunakan pen hitam sahaja .
  • Sepersalinan sijil-sijil sekolah dan kolej/universiti .
  • Dan pulangkan borang di Pejabat Kastam Encik Abd Malik Bin Sulong >.<





p/s : sure korang takut nak usha aku kan ? :P

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

5 comments:

Azlan Strider said...

Kalau yang tiada ibu bapa???macam mana nak tau dia turut perintah ke x???hehehe :)

Regards,
-Strider-

Aisar Zain Dean said...

HAHAHA . krteria semua memang nak yang awesomeee ajee . . hahahaha . . x jadi isi borang . . ekekeke

Aisar Zain Dean said...

borang yang x OFFICIAL . heh ~

Anonymous said...

i have 1/2 million already available...lulus tak?

Najwaa Malikk said...

@azlan : ahhah , Ya Allah , sekurang-kurangnya orangnya seorang yang patuh pada orang tua , dan dia sentiasa ingat pada ibu bapa kandung dia :)

@Aisar : ahhaha , tahu dah , ramai tak jadi usha saya sebab ni :P


#Anonymous : ahahha , really ? ok , contact me :P