10 July 2010

kisah bdk kurang kasih-syg KKTM Beranang. haha!

Act, nih suma kisah kwn wawa.. Nama dia Mohd. Naqib Asyraf. mmg hensem bdknyer, tp sayang, kpale bengong. wakaka.
tp, aku wawa raselah, geng hostel dia suma kurang kasih-syg. hehee..

ni suma hasil perbualan di Facebook. agak berdiri bulu roma saya! haha!



Zarith Najwa Abd Malik: ape bende nih?!?!?

Muhammad Kamil Hashim: nie buat malu namenyew..kah2

Zarith Najwa Abd Malik: hahaa.. siapa pelaku nya?

Muhammad Kamil Hashim: owg yang punyer profile..kah2

Zarith Najwa Abd Malik: acap?? oh tidakk! x jadi nak ngorat beliau. :P

Muhammad Kamil Hashim: mungkin..kah2

Zarith Najwa Abd Malik: haha.

Muhammad Kamil Hashim: kenape syok kat naqib ashraf kew??

Zarith Najwa Abd Malik: haáh. :D tp....

Muhammad Kamil Hashim: x paham.kah2

Zarith Najwa Abd Malik: xde la... suka tgk dia jer..

Mohd Naqib Asyraf: thats not me la!

Mohd Naqib Asyraf: tgk jer?

Zarith Najwa Abd Malik: tgk jela, nak sruh copy,paste kat blog wawa ker? :P

Mohd Naqib Asyraf: ok gak!

Zarith Najwa Abd Malik: haha.. bongek lar yunk!!

Mohd Naqib Asyraf: alaa wat lar hehe

Zarith Najwa Abd Malik: bole ceritakan sdikit kesahnya? saya nak tulis kisahnya di Blog

Hazri Azuan: kirinya ni minat kat naqib le ni...btuah punya badan.

Mohd Naqib Asyraf: ye la awe!ko pun minat aku kan?

( minat ??? okay ! sekarang nih , naqib asyraf nih still xde awek , but , I dont know la , kenapa dia x nak ade awek , dia nih minat laki ker pumpan , aku x tau . )

Consclusion: Memang agak ramai suka si Asyraf nih. :D
Tetapi ,
Masih adakah peluang beliau utk mempunyai isteri??
atau, sbenarnya beliau berniat utk mempunyai suami????
haha. :D



P/S: Sebenarnya, gambar ini adalah untuk tontonan sahaja!

Sorry Mohd. Naqib Asyraf!
LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

Mohd Haffizi Bin Din said...

hohoho. lucah2.. xD

erynn fazuka said...

nakip mempunyai suami ? ohtidak.com . haha