17 July 2010

whoah! dia nak saya update blog saya.

ahha, act, xde mood nak update blog,oleh kerana senior saya yg sruh update, iaitu kak ainn tersyggg. saya update blog saya!
mmg mls nak update, sbb, ade problem ngn senior yg ade kat hostel aku nih..
It's mean, yg duk luar tu xde ape2 masalah ngn saya ok? :)
saya sygg kat suma senior saya, tp, jgn la wat saya menangis mcm nih. nak tau cite lbih??
just contact me. TYL. :)


act, cite psl nih.
14/7/2010 bersamaa dgn hari rabu, aku kuar ngn kwn2 tersayanggg..
iaitu, sha, opie, dgn pika.
korang mmg yg terbaikk doe!
terbaik dari ladang ahh!
sayang korang ghilee2.
mentang2 time tu abes kelas awal, so, kiteorg kuar..
mule2 mkn kat fourt court:

opie sygg. my omell.

sha sygg. my terrorist partner.

pika comeelll. si manjaa.

after that, kiteorg tgk wayang.
byk aksi yg tak diingini.ahha.









korang terbaeeekkk!!!!
LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

Mohd Haffizi Bin Din said...

owh owh.. kesian nye.. :) simpati dgn masalah u all di hostel..

hehe.. kemane2 pergi mesti nak snap pic kan.. haha.. :D

nice2.. :)

zarith najwa said...

uhhu, ty abg fizi.. ehhhheee, ya, itu smestinya!