21 November 2010

HADOI , peace =^.^=v

HAHA , kadang-kadang awk comel . .WOW ? budak kampung ? YES ! I am , saya Zarith Najwa Bt Abd. Malik dari Kampung *Hang Jebat , Skudai Bahru , Johor .
Alahai , kalau dak bandar tu tak de over2 lah ? OHH , saya baru tahu , kalau kampung jea , trus over lahh . oraiitt . EISH ! gampang ? alalala , comelnya kalau awk jerit2 ckp gampang tu .


Kan saya dah ckp , saya dah tak nak . kenapa awk ckp *dah orang tak nak tu , tak nak lah ?
wow oww woww ~ bla bla bla ~


By the way , ya saya , saya memang tak lawa . Alhamdulillah , ade lagi muka , ada lagi pancaindera yg sempurna  yg telah diberikan oleh Allah SWT . Yelahh , kalau nak dibandingkan dengan awak , memang tak dpt dinafikan lagi , awak mmg lawa  . 


erm , saya rasa awk ade masalah dari segi emosi , sikit-sikit , marah , sikit-sikit , mengarok , whoaaaahha , chill la sayang .


Kenapa ? awk dah berbuih-buih ? awk dah menyirap ?  kenapa ? sabar lahh sayang , kita nih sama-sama perempuan , kenapa mesti bergaduh ? 


Dah3 , awak tak payah nak fight blog lg eh ? awk diam2 jea . awak tulis jea psl hidup awk kat dlm blog awk . jgn tulis2 psl saya lagi . nnt , orang sibuk nak cari psl saya pulak . 


Kesian awk , perah idea utk bls benda2 mcm ni . Kalau kita balas-balas mcm nih , sampai bila pun tak habis syg .


Bahasa tu baik sikit , lain kali . okay ? Jangan cakap sebarang . Lain kali guna kepala otak , jangan guna kepala lutut .


okay ? * dah lah , saya dah penat , saya tak suka bergaduh , sekarang , saya mengharapkan perdamaian . ^^v





sudah - sudah okay ?
Saya Zarith Najwa minta maaf kat awak .
Mak saya kata , *Tak salah berundur demi kebaikan . So , saya minta maaf yea ?
Awak jgn *copy&paste lagi eh ?
Kalau tak , saya babap awk . :))

Saya terima , kalau awk kutuk saya , budak kampung .
Saya budak perempuan yang bertudung dan bermulut gampang .
Saya over , saya budak baru nak up .
Okay , saya terimaa semuanya awak .


sincere , najwa




LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

1 comment:

SiSengetCOmel!! said...

hak3.. best plak bce stry wawa niey..
chill uke wawa..
myb dye jelez blog wawa lawa kowt dats y dye slalu copypaste..
kaka p0wn jelez kowt blog wawa lawa tp ta de larh smpy gle nk copypaste an an..
:D btw love u syg..