15 November 2010

ouhh god , saya rindu .

Abang Akimmm !!! tarik telinge tu kang ! 
Skrip yg sering aku bagi  kat abg angkat aku , 
HEHE , dia nih , muka yg ala-ala mamak , tp dia melayu lahh . hehe .
hurm , 1st jumpe dia , 14/2/2010 , baru jugak lg kan ?
time tu , dia couple ngn kwn aku , FZ .
then , dia clash , and couple ngn kwn baik aku dlm 'myspace' 
iaitu , Jima Hamzah . HAHA . Dulu , time aku chat ngn Jima tu , pnggil nama jea .
Sekarang , sejak2 dia couple ngn abang akim , aku panggil dia kakak plak . aiyoyoo . HAHA .


Nih lahh abang angkat aku , Hakim Aziz , yg aku sayang selama beberapa bulan nih .
Handsome kan ? mcm Shah Rukh Khan takk ? HEHE .
Dia nih , orangnye tinggi , walaupun dulu aku panggil Mr.Pen .*konon2 dia pendek .
Orangnya , ambil berat kat siapa yang dia kenal .
Orangnya , kuat maki ,(kalau dia rase nak maki) HAHA .


Nih pulak , Awek dia , Jima Hamzah .
Sorry , aku tak berapa kenal dgn beliau , sebab , belum jumpa .
Kak Jima , kalau ade jodoh kita jumpa okay ?
I Love you .
(Dulu kiteorg nih geng Gossip Girl )
then , tibe2 sekarang , aku panggil dia kakak . wow !
tidak di sangka-sangka kan ? :D



(Diorang nih sweet couple okay ? Aku suka dengki diorg kalao tgh chatting, tp , sekarang dah jarang , maybe masing-masing dah sibuk kan ? )

I love korang , I miss korang .

sarang hae !

sincere , najwa .


LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

1 comment:

SiSengetCOmel!! said...

saya suke saya suke..
love awk yg comel niey jgk !!!