21 December 2010

Aku mahu topup FREE !!

Assalamualaikum ! :)

Hah ! Dlm 1 hari ni jek , Siti Fairuz , sudah tag aku sebanyak 3 kali . Haiyaa , amoi , tarak jemu ka ? HAHA . Okay2 , Gamsahabnida . ( terima kasih bahasa korea )


HAHA , mcm klakar jek ekh ? Tp , syok jugak lahh , ade orang yang sangat berbaik hati nak bg topup kat kite , aww~ Tapi ! Kalau korang nak topup-nye , korang kena lahh topup Followers & Like beliau di Facebook yeh ? Nah3 , nih blog beliau : Humblemodest , di situ disertakan button like FB beliau .


Cara-cara untuk join ini contest 

  •       Korang semua mestilah menjadi followers beliau , dan like facebook beliau .
  •       Buat satu entri mengenai contest ini .. Pastikan tajuk entri tersebut ialah "Aku       mahu topup FREE !!"
  •       Letakkan banner contest ini didalam entri tersebut 
  •       Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen ini ,
  •      Tag beberape orang bloggers yang lain .. minimum 2 and maximum 5
  •      Akhiri entri tersebut dengan Assalamualaikum bagi yang islam .. Dan yang non-muslim pula Salam sejahtera 



Tarikh tutup contest ini adalah pada 17/1/2011
  • Jadi korang semua mempunyai masa yang amat panjang untuk join contest ini .. 

Pemenang akan ditentukan menerusi cabutan bertuah .. !!
  • Banyak-banyak kan lah berdoa yer supaya korang dapat topup free ni ..

  •  Hadiah Utama - Topup RM20 
  •  Hadiah Kedua - Topup RM10 
  •  Hadiah Ketiga - Topup RM5  


Huh , dengan bacaan bismillah , aku tag mereka yah ?

Terima kasih dan Assalamualaikum :)


LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

1 comment:

humblemOdest said...

gud luck !
doa byk2 yer