20 December 2010

perasaan apa nih ?

Assalamualaikum ! :)


Okay , even korang nmpk aku mcm bahagia sangat-sangat ,actually , aku simpan perasaan marah , cemburu , perasaan dingin , dan sesuatu perasaan yang boleh membuatkan aku menangis . GRR ~ What the hell ! HUH . Semalam  dah la tibe2 ada awek yang cerita mcm2 psl ex-gf BOY aku , then , malamnye pulak , hubungan aku ngn DIA jadi dingin . Yah , even aku ckp aku okay , dia tahu aku tak okay . Yah , aku jeles sangatsangat kat EX dia . HUH . Dah wawa , stop it ! Tak perlu kau cemburu dgn awek tu .


Then , td , bf aku citer minah tu dtg rumah dia , utk mntk sim , okay , fine , kalo dia mntk sim dia semula . Tapi , tak perlu lah kau nak nasihatkan bf aku . Adoi , yela , konon2 *jangan nak menunjuk sgt relationship aku ngn bf aku ? AWW~ Kenapa ? Kau jeles ? Ke , kau sayang kat BF aku lg ? Go to hell girl ! Yah , aku boleh bagi balik BF aku tu kat kau , kalau kau nak . Sbb aku boleh mengalah dkt kau , sekiranya ia sesuatu yang membuatkan BF aku happy . Aku sanggup lepaskan BF aku , if dia yang mntak . HUH . Dah , tu jeh yang aku nak cerita utk waktu sekarang .



sincere,najwaa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

10 comments:

Amy Abdul Rahman said...

wawaaaaa :) takmauu marah marah awww <3

Najwaa Malikk said...

amy : huh , mcm mane tak marah , org nak pijak2 kepala kite .

Siti Fairuz said...

abaikan jepp org macamtuh wawa . jangan pedulikan . popan tuh jeles .

Najwaa Malikk said...

fairuz : yah , wawa try untuk pedulikan dia . But , kalo dia sentiasa dpn mate bf wawa , msti la wawa jeles syg . :)

вαву вerry said...

kate ngn org tuh , jgn nk carik psal ngn gua punye skndal . jage baek dy ! p mmpos arh, nk nsihat org bagai , dy tuh baek sgt kew . hak tuih ! choyyy !

Najwaa Malikk said...

nana : aww~ I love you sayang ! minah tu mmg tak matang la kott .

вαву вerry said...

grr~ geram dgn minah tuh, siapakh dy ? nk tgok ckit !

Najwaa Malikk said...

nana : di FB , cari Nor Amyra .

BuDak BaEK ! said...

rilex rilex..

Najwaa Malikk said...

ila : HAHA , yah , Im rileks ryte now . :D