28 December 2010

CONTEST MUSLIMAH ANGGUN 2

Assalamualaikum ! :))


Hee , selama 2 hari aku meninggalkan blog , usha2 wall kat FB aku , tibe2 terbaca "Anda di-TAG" oleh Siti Fairuz , Yahh , Terima Kasih ye cik adik manisss . Saya memang merindukan di-Tag kali ini . Heee . :))


Okay , kali ini , contest Muslimah Anggun 2 . Huh , agak menarik minat saya yah ! Tapi kan , saya niy tak lah anggun mane . Normally saya niy mcm tomboi , tapi bertudung . Memang jarang berpakaian feminin . :))




Dengan itu , saya TAG :
TAMAT : 30th DEC on 10.00 am

----------------------------------------------------------------------------------


So , satu ayat yang menggambarkan saya ialah , saya PELIK , kerana saya sering membuat haluan sendiri dari mengikut haluan orang lain . Selain itu , saya lebih suka penampilan saya luarbiasa dari orang lain . :))


sincere,najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

Fanna Roslan said...

Wah, nice contest :D

Najwaa Malikk said...

fanna : heee , yah , join jek !