11 December 2010

Dia yang ISTIMEWA bagi saya !

Assalamualaikum Readers ! :)


Hari ini , aku akan menceritakan hubungan istimewa aku dengan seseorang . HAHA . Istimewa ke ? Ntah lah ! Tapi , dia membuat aku sering tersenyum untuk masa sekarang . Aku kenal dia melalui laman sosial FACEBOOK , pada tarikh 2 Disember 2010 . Kami sangat mesra , dan orang tengah bagi kami berdua ialah cik Siti Fairuz iaitu classmate dia . Terima Kasih kepada cik Siti Fairuz , kerana memberitahu wawa tentang kemalangan yang pernah dihadapi oleh dia . Kalau tak , dia tak bagitahu wawa langsung GRR , Geram gak . HAHA , then , kami sering ber-texting . Dia sangat manje , dia sangat gedik , dia sangat peramah . Walaupun dia lebih muda dari aku , dia mampu memberi nasihatkan kepada aku , itu bermakna , dia matang . Kami mempunyai banyak persamaan , kami sama-sama suka PURPLE ! Kami sama-sama favourite GARDENIA , Kami sama-sama gila DOMO , dan banyakk lagi agaknye . HUU . Dia sentiasa akan text aku , if aku tak reply , serta-merta ,dia akan missedcall , atau call . First time dia call aku , masa Birthday kawan dia , HAHA , biasaa broo FREE CALL , Terima kasih ye kawan awak tu . HAAA . Yaww , memang memenuhi ciri-ciri lelaki yang aku nak . 



See ? Dia kacak kan ? Haa , muka dia sangat matang juga kan kan kan ? Dia memang boleh menjadi lelaki impian saya . Ouch ouch ouch ! 

Nama : Amirul Asraf Bin Mahbob .
Tarih Lahir : 6 January 1994 .
Stay : Pasir Gudang . JOHOR .


 TAPI ! dia hanyalah seorang adik untuk diri aku . :)) HAHA !

Akak sayang adik okay ?! Belajar dik ! Next year SPM . Belajar betul-betul . Jangan degil . Makan ubat if sakit . Akak tak suka kalo adik sakit-sakit . Eish . seriously , akak risau gila kalo adik tak makan ubat . Then , jangan jadi budak setan , awak tu nak SPM , banyakkan buat pahala . Dengar cakap mak dan abah tu . Jangan gila cari awek jeh . Insya-Allah akak akan tunaikan janji akak if akak ade buat janji kat adik . Tapi , adik kena lahh dengar cakap akak eh ? I LOVE YOU adik ♥ ♥ 

sincere , najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

Cik Amy said...

semoga berbahagiaa lah ye cik wawa :)

Najwaa Malikk said...

amy : hahaha , okay syg . thanks yea ? :)