21 December 2010

I love my Barney !

Assalamualaikum ! :)


Yeah ! Kalo macam niy lahh aku suke ! aww~ HAHA , kan bagus kalo laki aku tuh dah reti ckp minah tu bangsat . Adeh ! Tak sanggup lak den nak ngutuk minah tu . HARHARHAR . aww~


And , yang membimbangkan aku , td aku ckp kat bf aku niy , yang aku still berkawan dgn semua ex-ex aku , so , dia tibe2 badmood , Ouch ! Bie , saya takkan berpatah balik kat mereka okay ? Sebab , saya ada awak my Barneyy . Huh . Saya dah ckp kat awk kan smalam , selagi tiade alasan yang kukuh , selagi tu saya takkan tinggalkan awak . =(


Hmm , niy lah patung yang aku bagi dia aritu , ouch ! comel kan ? HUH , siap boleh nyanyi lg . Hmm , aku tak tau lahh dia buat ape patung niy kat ruma dia tu , ntah dia simpan ker , dia bg adik dia ker , dia buat pekasam kee . HUH .

And , awak kena tahu , dah takde org lain dah yang nak kacau relationship kita niy Muhammad Amirul Asraf Bin Mahbob !

I MISS YOU bie =(

sincere, najwa .

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

7 comments:

Si gadeys palig menggade ! said...

moge moge ' wawa salu kene ckp dkt bie wawa begitoe yee . smp die percaye dgn kate kate wawa yee . eyra doa kan , moge wawa dgn die kekal . amin ! korg korg sgt sgt sweet ♥ !

amirul asraf said...

pandai cakap buat pekasam . ad nieh haa . selalo tydo buat pelok . hee :)

Najwaa Malikk said...

eyra : aww , okay , nnt hari2 wawa shakap mcm tu kat dia . aww~ thanks sygg .


bie : haha , yeke ? pelok barney ke pelok honey yg best ? HAHA .

amirul asraf said...

honey:of coz lha pelok honey . hee :)

Najwaa Malikk said...

bie : bile mase tah dia pelok kite . seriously , ta perasan bile bie pelok honey . grr . =.="

Amy Abdul Rahman said...

awww~ manja2 lah dia kat sini :p

Najwaa Malikk said...

amy : aww~ jgn la ckp mcm tu , malu tauk !! HAHA , wawa nak manje2 ngn amy la plak pasni . biar bf2 kite jelous . MIAWW !