21 December 2010

Haih ! Bodoh la kau minah !

Assalamualaikum ! :)


Huh ! Tadi aku usha FB , then , ternampak lahh 1 page yang agak bodoh , yang dinamakan Belia Benci Nur Khalidah Kamarudin . Pergh , selama aku usha tu , selama tu aku nyirap jek kat minah niy . Adoi , aku tak tau lahh , sejak tengok minah niy , aku terus terfikir , ada lagi ekh org yang fikir cetek mcm minah niy . Huhhhhh , aiyoyo minah . dont be stupid lahh , I tarak minat tgk lu punya muka lahh ! Tp , I manyak intelested mau stalkers itu lu punya prangai . Haiyaa , lu punya prangai mcm itu pig pig haa ? adoiyaiii .



Haa , korang rase nak like , LIKE jelahh . Bace tu dia punya INFO , Pergh , sialll jek , bajet hot doeh !


Haaa , mengaku kau poyo , KAU MEMANG POYO lahh minah !




Haa , niy , wall dia ngn sape tah , orang yg tak pakai tudung tu just say "Thanks adding" kat BF dia , tu pun kena maki ngn GF dia . Pastu gadoh , pergh , nak bangkitkan aurat plakk , adoi nok , kau dah pndai sangat ker ? Jangan jadi bodoh sangat la kau minah . Perangai kau sebijik mcm orang takde otak . Eh , ade otak , tapi takde akal . Heh ! Menyirap la aku . Malukan perempuan jek .


Haaa , ni Profile Pictures BF dia . Aku ingatkan Bf dia kacak gila bhaiii , aku pun usha lahh , HAHA , takde 1 pun gambar BF dia ? Sume gmbr logo jek . Ada pun gmbr GF dia jek . Haa , kalo stakat muka BF kau mcm tongkang pecah , baik kau x payah bangga kan sangat lahh . Setakat BOY mcm tu , kau nak gaduh ngn kaum kau , malukan kaum kau jek . Dah tak reti jaga kehormatan diri ker minah ? Eih ! Siall ! Sakit hati jek aku . Sooooooooo sial !

Dah3 , disini , aku nak buat kesimpulan , Kalau kau nak banggakan sangat diri kau , better kau jangan hidup . Err , kejam sgt la pulak , Em , better kau jangan buat FB , Kau buat FB pun , tambah dose kan ? Pergh , asik gaduh sini-gaduh sana , hanya disebabkan orang perempuan lain tegur BF kau , Hah , aku yang ade bf sekacak tu pun tak pernah mengaruk kat minah yang berkawan ngn dia laa weyh , Hal kecik pun nak kecoh 1 kampung , kau duduk mane hah sebelum niy ? HAAAH what the hell !

Sekian Bebelan saya , Arigatogozaimaz !

sincere,najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

8 comments:

Yunie Ayunie said...

asl sial glew mnah 2??
hahahhaha..
lawak glew r...
ta malu..

BatrisyiaRzak said...

haha . ape pnye pompuan . tp bole jdik gak taw kalo ade org nk kne an pompuan ue . pkai gmba pompuan ue then wat perangai yg memalukn pompuan ue . sknk mcm2 bole jd kn .

aziera said...

pelik pelik . hahaha. sengal pnye minah. bangang douuhh. tak suke org yg tak pakai tudung tp die ? haiihhh. maseh tak paham . hahaha

Najwaa Malikk said...

yunie : HAHA , tau xpee .

batrisyia : HAHA , yah2 ,mmg memalukan kaum HAWA jekk !

Najwaa Malikk said...

aziera : HAHA , tu mknenye dia ckp x guna otak . HAHA .

amirah nuramalina said...

minah ni mmg stok na kne terajang je . hadoii .

xcyber said...

gila la dia punya info..
cam bajet bagus jewp!!

Najwaa Malikk said...

amirah : hahaha , terajang jek , nak suruh wawa tolong ?

xcyber : HAHA , memang , gile babi bajett minah niy !