17 December 2010

Kalau aku dah takde keje . =.="

Assalamualaikum ! :)


Hey wale wale ! Hey wale wale ! Aww~ Aku gilaa hari ni ! HAHA . Maybe aku sangat gembira selepas kucing aku sedarkan diri , dan , bila dia bukak mate , dia muntah dan terus dpt berdiri ! Yeahhh ! chikue is my HERO !! 


Aku bangun , cuci luka dia , then , aku bukak blog aku , aww~ viewers aku mengeluarkan number yang sangat lawa ! Korang nak pegi bawak gi Magnum , 4D+1 , Kudaa , Sports TOTO pun boleh menang la weyh ! Wakakaka ! HAHA , tak caye ker number tu lawa ? 



8080 ! yeahh ! Thats why aku cakap ong punya number ! HARHARHAR .

So , if Shaheizy Sam yang berlakon cerita ngangkung tu nak mintak number kat aku pun boleh la weyh . WAKAKAKA ! Erk ! Astaghfirullah Al-Azimm .... Tak baik lah anak-anak , sesungguhnya bermain number ekor , atau number 4D tu sangat berdosa yeh ? Jangan-jangan ...... Ingat Pahala yeah ?!? 

sincere,najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

shila lurve you said...

sukewnye wawa~ hahaha shila epy for u n xdilupe, tok CHIKUE !! :)

Najwaa Malikk said...

shila : hehehh . aww~ thanks syg .