07 December 2010

Kau memang STALKERS !

Assalamualaikum Readers !


Semalam , aku baru jea rase bahagia jap . Tibe2 hari ni aku rase bengang , bangang tahap cipanzi la siot . GRR ! Agas-agas niy , tahap jadah kurang ajar dia . Tp , serious la , aku respect dia skit , sbb , dia pandai main MIND aku .  Eish2 , dah wawa ! Stop respect kat dia tu , sbb dia tu STALKERS ! grr . adakah patut , dia buat 2 ACCOUNT facebook , sebab 1 lelaki , lalu add aku , disebabkan lelaki tersebut rapat dengan aku . Haiyoyoo . Dah lah minahchi . dah la cerita kau pusing2 , pastu , semuanya tak betul . adoiyai .


Sambil chat ngn minah niy , aku chat dgn lelaki tu . Aku tanye mamat niy , "Couple dgn dia lg ker tak ? Kalau tak , kenapa dia request In a relatonship dgn awk ? " then , lelaki tu ckp tak , sbb dia tak syg minah tu dah . Then , aku terbaca lahh wall yg minah tu bg kat mamat tu , dia ckp "apesal tak accept?" . Nampak sgt lahh minah tu tgh miang . Then , minah tu tersangat lahh sperti menjilat lidah semula . Eyuwww , pengotor la sialll !



Hah ? Kau boleh tanye aku jeles ker tak pasal kau keluar dgn Naqib Asyraf ? Ouchh ! Tidak sama sekali lahh ! 


Then , boleh pusing2 cerita . Dia kate aku yg cerita psl lelaki tu kat dia ! Haiyooo ! Kau buat FACEBOOK baru , then tanye psl lelaki tu apehal ? Tak payah nak poyo lah kau agas-agas ! Then siap berlakon lg hah ! Eh , jgn buat aku meletup la minah . Aku niy x suka naik angin , tp , kau yang buat aku naik angin . grr !





Hah ! yang part niy ! memang sangat lahh nampak , bahawasanya , anda seorang STALKERS wahai cik adik .







Haaaa , hambek kau ! Kan aku dah remove , senang cerita aku ! Tu lahh kau , byk sgt nak pusing cerita . Kau tu agas-agas . Tak payah nak lawan cakap akak . Hidup kau tu belum lama lg dik . Belum abes belajar kat sekolah lg dik . Nak bercintan-cintun pun tunggu lahh habis SPM dulu dikk . Kalau boleh tnggu result SPM keluar baru kau boleh nak berlendir-lendir cari jantan dik oiy . GRR !

Ape-ape hal , akak tak suka cara adik buat kat akak . Kalau adik betul2 nak kat Naqib , amik jea la . Akak tak kejar dia lg dah . Then , jgn lahh anggap akak niy kekasih dia okay ? Kami hanya KAWAN

sincere , najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

3 comments:

BuDak BaEK ! said...

haha..
wawa pown kne ke??
same la kite...

KIDD FALLEN said...

hahahahh! pening kepalaaaaa! XP

Najwaa Malikk said...

budak baek : haaaa , tau xpe . menyampah tahap gaban larh ! huhu .


kidd fallen : hahaha , biase lah , agas2 , cerita suma pusing2 , tu yang pening tu . HAHA .