06 December 2010

Urgh , mereka memang jodoh untuk saya .

Assalamualaikum Readers ! :)


Semalam , abang angkat saya iaitu Hakim Aziz dan akak angkat saya iaitu Jima Hamzah datang ke rumah saya . Niatnya nak berkenalan & mengeratkan tali silaturahim sesama manusia . But , now , bg aku , family aku dan mereka berdua mmg sudah erat la . HAHA .


Okay , semalam , aku tidur pukul 3 pagi , di sebabkan mereka berdua . GRR . Memang ngam lahh ! Baru FIRST TIME jumpa kakak angkat aku niy weyh . HAHA , alahai , memang patut aku rapat ngn kau kak jima oii , aku niy tade akak lahh . HAHA . Aku jumpe2 dia , takde rasa janggal langsung kot , tanpa segan silu , aku berjalan sambil pimpin tangan dia . Aww ~ Sweet tak ? Sweet jea minah niy , perangai mcm bdk2 . HAHA , suka dengki kau kak . :D


Kemudian , pagi td , kiteorang rasa mcm tak nak keluar , disebabkan bapak aku penat , baru balik kerja , aku pun kesian kat bapak aku tuh . Then , abah ckp , bole , tp petang sikit , so , kiteorg ambik keputusan utk keluar petang . Then , tiada yang special semasa dalam perjalanan ke City Square tuh . :)


Sesudah sampai di City Square , aku text minahchi niy , si Ezra Beybo ,



kononnye , nak ajak join sekaki , (aku tipu dia , konon-konon , aku keluar sorang .) Sorry yea sayang ? :) tade niat nak tipu , act , saje nak kenalkan you dgn abg2 & akak wawa niy . :) Tapi sayang , dia kata dia tak leh join sebab ada birthday adik dia . Takpe2 , next time masih ada sayang !


Then ! Kami ber-Marrybrown & ber-MBO . HEHE . Semua ditanggung beres oleh abg akim . kalo bole aku nak bawak rombongan cik kiah skali , biar pokai duit dia . HAHA , tapi ta sampai hati lak . :P Sayang kau lahh abang !


Dan ! Bermulalahh aksi GEDIK kami    



Yeah !! Finally ! Aku dpt berjumpa dgn akak aku yg senget niyh ! Setelah setahun lebih kami berkenalan . HAHA . Comel doe . Mak aku ckp , dia mcm bdk 15thn . Memang pun ! wakakaka . Lg 1 , aku suka usik dia "Budak Pending" HAHA . Sorry yea kak . :)


Ouch ! Gediks Gediks ! HAHA , thanks yea abg akim kerana sudi amek gambar saya . Maklum , saya tak hot seperti anda . :P


    Okay ! I really really LOVE you sis !    


Okay ! Here , Our Hindustan Heroes . :P


  ♥  Ouch ! Ini thambi dan ini amoi sememangnya sweet couple . :)   


Here ! Geng ini , geng yang memang mahu ke kubur . Rokok jea tak abes2 ! Sampai kak jima boleh kira brape batang Boyfriend dia niy isap rokok . Aiyoyooo . HAHA .


Terima kasih untuk abang ijat , kerana sudi mengambil gambar budak tak hot niy . HAHA . Time niy , tak habes2 text Abah . Sbb takut tak dpt bas mlm tu . Adeih .

Tunggu2 bas mlm tu lamaaaaaa sangatsangat ! Then , ambil keputusan utk naik teksi jea . HAHA . Takde lah mahal mane . HUHU . Takut tak dpt balik punya pasal , naik teksi jea la dher !

Ape-ape hal , aku memang gembira ada korang ! Korang memang JODOH yang terbaik utk hidup aku ! Takde rase gusar langsung utk selalu bersama korang !      

sincere , najwa


LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

SiSengetCOmel!! said...

ouch ouch ouchhh ! saya terharu thu ta !
syg awk sgt2 uke !
muahh muahh muahhh muahhh at ketik awk..
he3..

Najwaa Malikk said...

huh ! jangan ! hehehe . tape2 , saya sayang awk sgt2 kak ! muah muah muah di mulut mu . hahahaha .