29 December 2010

Siapa niy ?

Assalamualaikum !! :))



Siapa ini minah ? HAHA , Ini Nurul Shafiqah Bt Rusli . As you all know , she's my great enemy *once upon a time , dulu2 laa . HAHA . Macam dah lame jek . Padahal dlm bulan lepas gitu laa . Kami pernah ber-dush dush dengan terok ! Huh , Aku pernah benci kau ! HAHA , tapi tapi , sekarang tak lagi . Sekarang kami sudah tidak bermusuh . Sekarang kami dah bersayang-sayang . Yah , mmg betul , pengalaman mengajar aku erti kesabaran dan erti persahabatan . Aicheh , ayat aku tak bleh blah ! HAHA . Sebab ape kami bergaduh ?? Ehm , bagi aku tak perlu lah dinyatakan , bagi aku biarlah menjadi rahsia antara aku dengan pyqa . Kan pyqa ? HEHE .

Cute kan kan kan ??? Nak ngurat minah niy ker ? Cheh , aku pun tak tahu minah ni dah ade BF ke belum , dia byk FACEBOOK lahh , so , aku mmg ber-friends dgn SATU (1) FACEBOOK dia sahaja , disebabkan tak nak tamak . HEHE . ( Pyqa II ) Kalau korang nak dia , bgtau aku , aku boleh tlg apply , Cheh , mcm jual member sendiri je ekh ? HEHE . Sorry ye cik pyqa . :))

So , korang-korang , jgn salah anggap lg ye ? Wawa dengan Pyqa sudah berbaik . Jadi , korang jangan risau lahh , If kami bergaduh lg , wawa cepuk jerk si pendek niy . HAHA . Pyqa mmg pendek . werkk . =PP HEHE *jangan marah ye cik pyqa , nnt da x cun . aww~

since,najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

pyqaDEBAB (: said...

auw . terharu . haha . saya mmg pndek sygs . auw auw ♥ haha . love andaa lar si shomell (:

Najwaa Malikk said...

HEHE , si pendek niy ngaku dia pendek lahh . HAHA . =PP hee , love anda jugak pendek . :))