01 December 2010

telinga pekak . mulut bisu . mata buta .

Assalamualaikum pembaca ! Baca secara perlahan dan teliti okay ? (baru first time aku pesan pembaca aku bace slow2) haha.


Bagus aku hari ini . Bangun pukul 11 . then , updated blog . Pastu , online . Lps tu , kemas rumah , mop lantai , basuh baju , jemur baju & lipat baju . Then , ada org ketuk pintu , rawwr ! cenkodok pisang ! Terima kasih jiran ! sedap sangatsangat cenkodok niy . HEHE . 


Then , tnggu mak & abah tak balik balik lg . Aku pun keluar kejap . Bosan gila ! eish ! Keluar pegi kedai , beli topup . Topup expired sudaa . Sejak-sejak takde orang yang di sayangi aku memang jarang guna kredit aku niy . Sampai abang2 aku guna enfon aku utk text awek diaorg . Adeih ! 


Korang nak ejek aku sbb takde pendamping hidup ? walllaahh ! tak herann lahh wahai manusia ! Tak mati pun xde couple ! HAHA . 


Title Gambar niy :
Memekakkan telinga , Membisukan mulut & membutakan mata !


Kenapa aku guna title tu utk hidup aku sekarang ? Yaww , sebab , korang tak boleh heran kalau aku niy akan menjadi manusia yang sgt selamba , walaupun tak ber-boyfriend ! HAHA .


Dan , balik tu , aku webcam jap . webcam sorang2 jea . xde kejaaa . mcm orang gila kejap . HAHA .
Tiba-tiba Mohd Naqib Asyraf call . aww ~ terharu saya !



Saya in love dgn awak boleh tak ?

Tapi , mungkin kita berdua , takkan bersama , sebab , ramai orang tak suka . Then , kita masing-masing belum tahu jodoh kita . saya tak tahu , saya utk siapa , dan awk pun tak tahu yang awk utk siapa . So , kita bawa haluan hidup kita masing2 dahulu okay ? Kalau rasa dah sampai masa , masing2 lah berterus-terang . :)

Eish , tgh call pun aku bleh amek gmbr lagi . hahak . nak ckp aku gedik ? HAHA , ade plak aku kesah . :D

BOSAN ! BOSAN ! BOSAN !


Haish ! Bosan sampai malam siot ! Mane mak & abah niy ? Lupa jalan balik rumah ker ? Anak mu dah merengek-rengek dah wahai mak & abahh . grr .

Pukul 9:00 , baru jumpa rumah , mak & abah aku niy . HAHA . ingtkan dah sesat . haaa . sorry yea mak & abah , anakmu dah kutuk kejap . :) Mlm nnt sebelum tido , wawa mtk maaf lg , mcm slalu . <3 ILOVEYOU mak&abah .

sincere , najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

3 comments:

Cik Amy said...

HAHAH kelakar la dear :) tapi yang nak wc sorang2 tuh tak bole blaahhh heee :P

Najwaa Malikk said...

hahaha . mmg pun , wc sorang2 ouhh ! haha .

Anonymous said...

Hai, saya menemukan blog Anda melalui Google ketika mencari pertolongan pertama untuk serangan jantung dan posting Anda terlihat sangat menarik bagi saya..