08 January 2011

25 About Zarith Najwa

Assalamualaikum ! :)


Yahhh , sejak-sejak pulang ke kampus ni , aku rasa malas gila nak menyentuh apa-apa yang dinamakan TAG . HAHA . Tapi ! Nasib baik yang TAG aku ni budak comel . Terima Kasih ya Siti Fairuz . Aku sayang kau lah budak . HEHE . Muah muah !!


Ape benda yang aku nak buat ni weh ? HAHA ! Korang baca betul-betul kejadah kat atas nih !
GROAR !!!!

  1. Nama penuh aku Zarith Najwa Binti Abd . Malik . Masa sekola tadika , orang panggil aku Najwa , masa sekolah rendah , orang panggil aku Wawa , Najwa atau Zarith . Kat sekolah menengah , nama Zarith lebih terkenal dari nama Najwa . Dan , kini , di kolej , saya dikenali dengan nama Najwa atau Wawa . ^^
  2. Aku merupakan anak bongsu dari 5 beradik .
  3. Aku ada 4 orang abang . Kesemuanya Sayang kepada adiknya ^^
  4. Aku tak jahat , aku tak pernah buat jahat kat orang *maybe .
  5. Aku ada parut nakal di kaki . sememangnya sangat besar . 
  6. Kebanyakkan Number fon kat dalam enfon aku , adalah number kawan-kawan bapak aku . *pelik kan ? HAHA .
  7. Dalam sehari , aku hanya memerlukan 5 botol air mineral untuk diminum . ^^
  8. Bila keluar berjalan-jalan , aku lebih gemar membawa salah satu abang aku . Terasa diri aku lebih selamat .
  9. Aku akan menegur orang sebanyak 3 kali , untuk dibuat kawan . Sekiranya tiada respon , HUH ! BOLEH BLAH !
  10. Aku lebih memilih untuk bercakap lembut dengan orang yang tidak aku kenali , untuk mengambil langkah berjaga-jaga .
  11. Sekarang aku sedang merindui anak-anak kucing kat rumah aku , iaitu KIKI dan KIKO . Begitu juga ibunya , CICIE .
  12. Aku susah nak marah orang . Tapi aku cepat terasa dengan orang .
  13. Aku lebih suka berterus-terang , dari menyimpan sehingga menjadi *pekasam .
  14. Apabila bersama keluarga , aku menjadi orang yang tak matang , dan lebih keanak-anakan . Walhal , apabila mereka tiada , aku mampu membuat semuanya dengan sendiri .
  15. Aku paling mudah untuk cair dengan orang yang berkata-kata manis . HAHA .
  16. Aku sangat suka berkawan dengan kaum ADAM dari kaum HAWA . Kerana , kaum ADAM tiada unsur *cakap belakang .
  17. Tak pernah suka dengan perasaan menjadi 'JUNIOR' atau 'SENIOR' sebab , semuanya sama jek !
  18. Dalam sehari , aku pasti memrlukan nasi untuk mengisi perut aku . Kalau tak , aku jadi orang terencat ! HAHA !
  19. Aku sentiasa bersama earphones yang berwarna putih aku , seiring bersama Nokia x6 . HEHE .
  20. Apabila menunggu orang lain , aku tak suka duduk .
  21. Aku sentiasa bertindak kasar terhadap kawan-kawan lelaki aku . Sebab , mereka sangat sporting ! YAHH ! Terutamanya, Al-Hafiz , Amirul Ashraf Tarambazi , Ahmad Muaffaq , Sharif Amirul , Faizul Wahap , dan banyak lagi . ! Aku sayang korang la weh !
  22. Di dalam poket seluar jeans aku , mesti ada syiling yang banyak . HEHE .
  23. Lebih suka memakai kasut flat , dari heels , wedges dan sebagai dengannye . ^_^
  24. Mak aku suka memanggil aku timah . Sebab setiap malam aku membuatkan abah Nescafe . (macam bibik aku ni kat rumah tu) HAHA .
  25. Kebanyakkan barang aku , ialah berwarna Ungu .
Huh ! sudahsudah !! Aku penat pikir ! HAHA ! Okay-okay , sekarang , aku tag korang ni , untuk buat jadah nih ! HAHA !

- minie , pyqa dan nana malik ! Yahhhh !

(hope tuan hamba laksanakan titah beta ya ? HAHA !

sincere,najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

Cik Minie said...

tQ coz tag minie ! =)

Najwaa Malikk said...

minie : HEHE . sama-sama . =)