02 January 2011

Ape masalah kau ?

Assalamualaikum ! :))


Yahh ! Aku bahagia kau buat mcm tu wahai Encik/Cik Unknown . Haih . Kau maki-maki aku , kau dapat duit tak ? Kau bahagia sangat eh ? HAHA . Kau tak tunjuk diri kau apehal ? Jom lahh , kite meet , lepak kat warung kopi same-same . Aku nak tau gak ape masalah kau . Kau tak puas hati ape aku couple dgn Muhammad Amirul Asraf Bin Mahbob ? 


Haih , kau tak suka ? Kenapa ? Kalau kau perempuan , aku nak tnye kau , "Kau nak bf aku ke ?" Kalau kau lelaki aku nak tnye kau , "Kau nak aku ker ? " HAHA . Dah la weh . Sorry la . Kau buat mcm tu pun , takkan dpt pisahkan aku ngn Amirul Asraf . Hati kami dah kuat utk bersama . Teee Hee ^^ . Btw , muka laki aku mcm habok ? Kenapa ? Kau tgk aku lawa sgt ke ? Nmpk sesuai ape ! HARHAR . Aww~ I love him okeee ? LALALA~ HAHA , about UMUR , kenapa , pernah ker Tuhan berfirman Orang yang tua untuk yang tua je ? Orang yang muda untuk yang muda je ? Wahh , Kenapa ? Kau tuhan ke nak ckp mcm tu weh ! Kau cakap mcm kau jek yang tentukan jodoh kami ! 


Yahh , about kau geli dekat blog aku plak . Hmm , yang register Blogger.com niy untuk url : http://wawathegewdix.blogspot.com/ , ialah Zarith Najwa Binti Abd.Malik . Berumur 19 tahun . Err , bukannye Unknown Binti/Bin Unknown kan ? Haaa , yang kau susah ape hal weh ?!? Aku tak kacau kau pun lahh ! Kau tak suka , kau blah laa dari blog aku ! Kau datang nyemak menyalak mcm hanjing kat shoutbox aku apehal ??? Haa , aku letak pak pandir & mak andir . Yahh , semua orang tak perfect kot . Segala kelebihan Amirul Asraf adalah kekurangan untuk aku , dan segala kelebihan aku adalah kekurangan untuk dia . Kami saling memenuhi . So , trademark itu adalah untuk kami berdua okee ? Kau jeles ke weh ? HAHAK . Dah3 , tak perlu jeles oke ? Aku tahu , mesti ada jodoh yang baik dan sempurna untuk kau . :)) Aku doakan kau dpt jodoh yang baik-baik . AMINN . =)


Okay , ada pesanan untuk kau wahai stalkers dari my HUBBY ! : ) :

BF aku cakap : Alah . Bkn kacau mak bapak korang berak . Tak tergugat ekonomi family korang pun . Ape pikir hebat sangat ? Kalau stakat sound tak tunjuk nama , baik gi tido bawah ketiak mak lagi bagus !




(click untuk paparan lebih jelas)

Okay2 . Dah3 . Aku malas nak marah2 niy . Buang tenaga jek . Then , buat perut aku rase sembelit jela weh ! HAHA . Doakan Jodoh aku dengan Amirul Asraf ni kekal ye ? 

Terima Kasih ! :))
sincere,najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

7 comments:

Aiynn Darel said...

Hmm same with me lah . im older than my bfiee . but just ignore that unknown loser yah :)

Najwaa Malikk said...

aiynn : HAHA , yahh , now I ignore that loser ! HAHA . thanks dear . :))

pyqaDEBAB (: said...

mak aii . cm bodo je owg yg semak uwh . lbh baek kyte cter hal kyte bkn hal owg laen . bodonyer manusia cm uwh . xkco pown sala . sohai lar . buat xtahu je lar ngn manusia jnz cm uwh . mcm perfect sgt je nx tego tego owg . da ckup baek kyte xjge tepi kaen die . klu kyte jge plus plus en die mara kyte . ngok ngok lar .

Cik Minie said...

sabar le ek wawa..
die tuh jeles ngn wawa le tu..
nk cri publisiti murahan..
be strong dear ! =)

Najwaa Malikk said...

pyqa : HAHA , dia mcm hanjing skit laa , sbb tibe2 menyemak dlm blog wawa . Adeh , kesian org yg bace blog wawa , msti kena samak pasni . HUHUUU . :DD

minie sayang : Yahh ! mmg dia cari publisiti murahan . PENAKUT lak tu .

Gergasi Kechik . said...

wahai Encik / Cik / Dude / Jande .
- ade lagi kan manusia spesies kaw ?
- weee . aku cukup tergelak dgn ayat ayat kaw haram kejadah toe ,
- ape ape ape ?
nak pegi serang blog aku pulak ke ?
- pegi mamposs laaa kaw !
- yeah ! mmg ni bukan blog aku , then apehal aku nak busybody an an ?
- tade laa wey , aku peminat this Blogger taw ! lagi lagi pasal kisah cinte diee , cehh ! gileee shweeeettt doe ! kalah gule y jual d pasaran skng an .

- If kaw ase kaw toe ade sweetsour coupe la an ? jangan tunjuk bagus sangat laa kan , tak tentu laa kekal laa an ? pasangan kaw pun akan rase disgusting dapat kaw !
- itoe pun if kaw ade kaple laa kan ? AHAHHA !

- ayat aku niy tade laa panas sgt untuk kaw , sebab aku niy tak suke sangat saketkan hati kaw y ase agak baik .
- sape y makan roticanai , terase kenyangnyee !

wawa !
saba je dengan budax mentah niy .
die tataw ape makne cinte .
then die bole cakap ape die nak .

Najwaa Malikk said...

cipot : hehe , thanks for support me syg . =)