02 January 2011

Kenapaaa lah !

Assalamualaikum ! :)

Hmm , hari ini , aku tak tahu la , ape yang tak kena ngn kepala otak aku . Ntah , maybe perasaan aku je kot . Hmm , padahal , dia pun layan aku mcm biase . Err , maybe hari ini dia busy . Dan disebabkan itu , aku rasa kami sangat renggang hari ini . But , as you all know aku macam mane kan ? Bila ada yang tak kena , aku akan terus bertanya . Al-maklum , aku tak suka simpan masalah yang berkaitan hati . Kalau ada masalah , akan terus dibangkitkan . Takdenya nak simpan2 . Aku tak suka . Bak kata mak aku , 'nanti melarat' . Yahh  aku sangat suka dengar nasihat mak aku sekiranya berkaitan dengan HATI .


Hmm , to my MAK & ABAH . Hmm , wawa berharap sangat2 mak & abah bace blog wawa niy . Sorry sangat-sangat if wawa tak pernah bagitahu semua masalah tentang hati wawa . Yahh , memang wawa menjauhkan diri wawa sejak dua menjak ni . Bukan sebab ape , wawa tak suka mak & abah tanya-tanya wawa yang wawa berkawan dengan siapa . Wawa takut , if wawa bgtau mak & abah , nanti mak & abah akan 'REJECT' dia awal-awal . Wawa tahu macam mana mak & abah wawa ni . So , Better wawa diamkan kan ? Hmm , but , dont worry lah mak & abah , wawa tetap akan bagitahu mak & abah nanti . Sekarang masih terlalu awal . =)


To Amirul Asraf : Hey sayang , sorry eh ? Saya belum ready nak kenalkan awak dgn parent saya . Awak pun tahu sebab ape kan ? Yahh , memang parent saya agak sporting , tapi , parent saya sangat mudah 'REJECT' orang yang kawan dgn saya . Yahh ! Saya tahu , awak kuat . Saya tak nak awak jadi mcm orang yang sebelum awak tu . Even awak muda , saya tahu awak mampu 'MENGURAT' family saya . HAHA , awak dah berjaya mengurat abang Ejat . Saya bangga dgn awak sayang ! =)

Tapi , aku rasa something antara aku & Amirul Asraf hari ini . Hmm . Yah2 , aku tahu aku tak reti nak jaga hati kau . Aku tahu aku banyak kekurangan . Hmm . Yah , Aku tahu aku belum cukup sempurna untuk kau . Susah la aku nak explain kat kau . Banyak faktor yang membuatkan aku sedih hari ni . Hmm . Ntah lah ! Forget it wawa ! But , aku tahu aku mampu control perasaan ni . Hmm .

(I will control my feeling by myself .)

I miss a thing ! HUH !


Saya tak nak kita berenggang lagi lahh !

p/s : Saya pegang janji awak okay ? Dan saya akan pegang janji awak smpai kita kawin =) (InsyaAllah)

sincere,najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

4 comments:

Cik Minie said...

knp ni wawa ?
jgn sdey2 ok..=)

Najwaa Malikk said...

minie : hmm , byk masalah la . smpai sakit kpale . =( thanks :)

вαву вerry said...

same wit me syg ! blom smpy mse nyew nk gtaw parents spe yg kte kwn , klau kne reject . ohhh , tak sanggup weih.

Najwaa Malikk said...

nana : HAHA . tau xpe . belum ready nak bgtau hal ni semua kat parent ! HAHA . saya pun x sanggup kalo dia dia reject dari awal ! HUH !