01 January 2011

TAG dari cik MINiE

Assalamualaikum ! :))


Huh ! Nampaknya , Cik Minie kita niy sengaja cari pasal dgn saya .HAHA . Okay2 , Terima Kasih ye sayang ! Kerana sudi tag wawa ! I love you lahh ! <3

1. Namakan 3 makanan yang korunk paling suka dan bagi spesifik nama makanan tersebut dan da way you like it .
  • Mee goreng PATTAYA
  • Nasi goreng PATTAYA
  • Nasi Ayam Lemon ! HUHHH !!

2. Jenis air apa yang korang paling suka .

  • Carrot SUSU
  • Chocolate milk .
  • Nescafe ICE . NYUMNYUM !
3. Which type of food yang korang paling prefer? pilih 3 malay, chinese, japanese, western, italian, mexican or arabian?

  • MALAY
  • JAPANESE
  • ITALIAN .
4. Apa makanan yang korang paling expert masak? dalam kata lain takyah tengok resipi tapi at da same time bila orang lain rasa orang lain akan kata..."wah, sedap gila~!!"

  • Sambal ikan .
  • sambal belacan *pedasss !
  • Nasi goreng .

5. Semahal mana korang bayar makanan korang?
  • Paling koman , RM8 . 

6. Beri nama restoren feveret. apa nama makanan paling sedap kat situ.

  • Restoran Rumah Sendiri . Ayam Lemon yang dimasak oleh Chef yang bernama Cik Nooraini Binti Hussin , juga merangkap ibu saya yang dipanggil MAK . HEHE .

7. Ayam, kambing, lembu, itik, burung puyuh, burung wak2, landak, ayam denak, mana satu yang korang suka? kalo ada lain yang korang suka aku tak list korang bitau jelah.
  • Arnab . Wahahaha , wat sambal merah pun sodap . :PP
8. Restoren/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda. dan makan minum apa? kalo korang ingatla..

  • Food Juction City Square . Makan Nasi Goreng USA , Minum Orange Juice . (wahh , saya ingat ! )

9. Apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang. kenapa?

  • Sayur . HISHH ! =.="


10. Kalo korang pergi rumah orang, korang harap tuan rumah tu hidang apa?

  • Teh O & Biskut Kering . HAHA .

11. Makanan yang korang tak boleh telan langsung..samada tak sedap or tekak korang dah kembang..

  • Mee Hong Kong . Urgh , rasa kicap yang membuatkan tekak saya loya . yuckss !

12. Menu raya paling disukai?

  • Lemang & rendang .

13. Jajan or cekedis feveret?

  • JAJAN .

14. Beri 2 makanan yang emak korang masak korang suka.

  • Asam pedas .
  • Laksam !

15. Makanan paling pedas korang makan..sapa masak?

  • Makcik kat warung cik Yah , kat dpn kolej . Pergh ! Lecur lidah weh !

16. Kalo korang jumpa orang yang tag ni apa yang korang nak beli/belanja?

  • Wawa akan bagi Minie Teddy Bear , sbb wawa rase dia suka Teddy Bear .=)

17. Sila tag 5 orang yang dipaksa untuk buat tag ni. 
Sekian . Terima Kasih ! :)

sincere,najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

6 comments:

Cik Minie said...

auw..
i love u too lah cik wawa !

yup2..pndai wawa..minie sgt suke teddy bear ! wawa nk bagi teddy bear besau or kecil ?hhehehe..=)

Najwaa Malikk said...

HEHE . Muah muah !!wawa bg minie yg kecik jek . sbb minie da besaa . HEHe .

Cik Minie said...

muahx !
alorh..
ingtkn bole dpt yg besa..
hehehe..
kecik pun jadi la..=)

Najwaa Malikk said...

HEHE . yahh , wawa bg yg kecik jerk tau . :)) <3

Cik Minie said...

heheehe..
kecik pun jadi le ! =)

Najwaa Malikk said...

HEHE . oraittt . :)) <3