27 January 2011

Facebook dah pandai buat MAGIC !

Assalamualaikum ! :)


Heissshhh ! Aku nyirap betul dgn FB aku nih ! GRR ! Tiba-tiba jep jadi cacat cela ! SIAL ! GRRR ! Korang tengok laa , ape yang tak kena , antara FB aku & FB Amirul Asraf .


(click pada gambar untuk paparan lebih jelas)

Ini FACEBOOK Amirul Asraf ! See ?

♥ In a relationship with Aerith Malikk

(click pada gambar untuk paparan lebih jelas)

Haa ! Ini lahh yang bikin hati aku panas bebeh !

 * ♥ In a relationship

( In a relationship aku tu kosong la weyh !)
Padahal , aku tak usik sikit pun ! Tibe-tibe jek takde !!
MAGIC agaknye ! HISHH !!!!

Dah la weyh ! aku takde mood nak online ! BYE ! Harap-harap Mark Zuckerberg akan lebih teliti dlm kerja beliau ^_^ 

sincere,aerith

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

вαву вerry said...

pelik ? wawa tgok yg in relationship tuh kosong mse online account wawa or acap ?

Najwaa Malikk said...

nana : erk ! wawa x suka laa online-kan Account dia . Ni Facebook wawa sndri . grr ! HAHA ! magic kan ?