26 January 2011

Kecik-kecik sudah pandai SMOKING !

Assalamualaikum ! :)


Haaa ! Hari ini , aku nak cerita pasal seorang budak kecil ! Yang baru berumurrr , 18 . 18 bulan ! Bukan 18 tahun ! GRR ! Korang tengok , konfem korang rase mcm nak lempang-lempng budak ni ! Dah laa gendut , style duduk pulak mcm gengster ! Aku tak tahu laa , ape yang parents dia ni ajar . Haishh . Bapak dia siap support rokok lagi korang tahu tak ?? Gilo ! Nama budak kecil ni , Ardi Rizal . Hamboi , tamak haloba tahu ? Masih hisap susu , tu pun nak hisap rokok jugak ! Heisshhh ! Aku tak tau la ape yang aku geram sangat tengok budak nih !



Korang tengok sendiri laa macam mane gaya budak ni smoking ! HAHA !
Rase mcm kelakar , tapi , ni da serious korang tau ?
Cuba bayangkan kesihatan budak ni akan datang macam mana ?
(So , korang-korang , jangan ajar anak-anak korang smoking tau ?)

sincere,aerith

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

4 comments:

kim heeruul said...

" Aku tak tau la ape yang aku geram sangat tengok budak nih !"

u geram sbb budak tu comey kerw?


kelakar la

Najwaa Malikk said...

kim ! HAHA ! Sbb budak ni gendut ! Sbb tu wawa geram ! HAHA ! wawa rase mcm nak lempang-lempang budak nih ! HAHA !

sitihanisahali said...

ee..kck2 dah mcm gangster je..cobit kang...hehe..

Najwaa Malikk said...

siti : HaHa ! tu laa , mcm gengster kan ? style duduk mcm tokey kedai ! HAHA ! kalo dpn mate wawa bkn stakat cobit , wawa lempang-lempang ! HAHA !