21 January 2011

Sumpah saya suka tengok semua gambar awak !

Assalamualaikum ! :)


Hee , mlm ni aku nak cerita ttg someone yang aku suka . Nama dia MIDA . tu je yang aku tau . HAHAAH ! Serious ! Aku suka tengok style dia . ROCK BEBEH ! HAHA . Tadikan , aku tengok semua gambar-gambar dia , sekali aku asik ulang-ulang 2 gambar dia . HAHA .


Korang tau x , gambar tu memiliki 1 ekspresi dalam 2 zaman . ^_^ . 
SUKA SUKA SUKA ! :)

(maaf saya curi gambar anda)

(click untuk ADD di FACEBOOK)

ni MIDA ! HAHA . cube tgk gambar dia mase dia 2 tahun tu , same kan dgn ekspressi dia 17 tahun ni ?
LAWA kan ? aww~ :D

sincere,aerith


LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

m!da BucHuxX said...

waaa.terharu. . thanks dear . .;)
u pic also niceee. ;) tysm.:) line tgah lembab kalau tak mida msukkan entri niy dlm blog mida . .nway , bookmark entri niy.thanks again.:)<3

Najwaa Malikk said...

HAHA ! pic wawa biase2 sajep ! ^_^ ehhe , print screen gmbr ini terlebih dahulu . HAHA ! ^_^ welcome syg ! <3