30 January 2011

wahh ! Dia Datang :)

Assalamualaikum ! :)


Haha ! ini , sambungan kisah Encik/Cik/Tuan/Puan yang kate saya copycats tu . HAHA ! Dah3 la weyh ! Kau nak ape sebenarnye ? Dah lee aku tak kenal kau ! Kau tak letak link kau punn . Bak datang LINK kauu ! Aku nak tengok blog kau pulak la ! HAHAAAII , kau memang mengganggu ketenangan aku di petang hari la weh ! Haihhh . Kalau nak gaduh sgt , bak mari number kau , kite set time & place , kite lepak 1 table , then , aku nak tau , ape masalah kau ngn aku . 


Then ! Aku buta english ? Eh , Encik/Cik/Tuan/Puan ! Aku punya english tu memang laa takat B+ , tp , aku mampu laa jugak berkomunikasi dlm bahasa English , thats why aku masih belajar di Kolej aku ni . Kalo aku buta English , konfem laa aku tak menapak kat kolej tu . Eh2 , kau sakit kee dengan Broken English aku ni ? Aku kacau Taik MAK BAPAK KAU kee ? Takde kan ? Better , kau pegi cermin diri kau tu dulu laa bodoh !

Then , kalau tak lawa mane pun , BIAR la weyh ! BLOG AKU , DESIGN AKU . Apehal kau ckp aku copycats plak ? Biase nye , orang yang copycats ni , suka yang lawa2 , takde makne copycaters yang suke yang tak lawa . Haaa , jadi , takkan aku nak copycats ? Dah2 , kau pegi smayang . Hilangkan BARA HASAD DENGKI kau tu kat aku . Aku tauu , BLOG aku lawa bebeh ! Aku tau , aku ni seorang yang berkaliber BEBEH ! HAHA ! SUDAA LAA , Jangan nak berbicara kosong lagi . Terima Kasih ^_^

sincere,aerith

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

7 comments:

Primadona lofa said...

Yeah! Great , memang babi . Dah la tak letak link . ANAKHARAM . Haha .

joyahLisa said...

lolx dik...
annoying mouse dlm dunnia blogging ni normal..
kalau ada annoying mouse yang dok menepek kat blog wawa ni maknanya blog wawa lagi bagus dari dia..
dan sebabnya sudah tentu cemburu ngan blog wawa..
so..better wawa set in mind to rasa bangga bila ada annoying mouse bertepek dekat blog wawa ni ye
:)

chill la :)

Najwaa Malikk said...

lofa : HAHA ! ish ish ishhh ! :P

kak lisa : hehee , oke2 . Thanks akak ! Muah Muah ! <3

Ismail Hidayatullah said...

ohmaa. dy jeles tuhh..that's whai !
haha.oppss.. bua english laa hee
sorry
LMFAO :D

вαву вerry said...

'== ta sangka dy mmg dtg lagi . mesti dy suke oww , sbb dy jadi famous jup at blog wawa .

reen said...

la..patut la da xde chatbox :(

Najwaa Malikk said...

reen : ade laa , tp , wawa smbunyikan . kat kanan , click shoutbox :)