27 February 2011

Sejarah Lagu Cinta yang Saya ada .

Assalamualaikum !

Haha ! Okay , aku tiada idea untuk post di BLOG aku ini . Erk , berbalik kepada tajuk entry , Sejarah Lagu Cinta yang Saya ada ? Huh ? Ape seyh ? Okay ! Aku cuma nak sertakan lagu-lagu yang pernah mereka berikan kepada aku . Yeay ! Jangan risau , lagu-lagu itu semuanya sedap , even terkenang masa lalu pun , aku hanya mampu tersenyum . =)


Awak ingt ini Muhammad Aliff Bin Muhammad Sani ?
HAHA !




Do you still remember all of this song Amirul Asraf ?

Okay , dengan dia ni banyak sikit , even sekejap , HAHA ! Kelakar kot ! Aku meroyan kat Jantan ni mase mula2 dia tinggalkan aku , mane taknye , sedih doe ! HAHA ! Sekarang , Lek2 jea ! :)

Ehh ! Lepas meroyan , aku gasak mendengar lagu ni sampai hingus meleleh-leleh . Wakakaka ! Buduh !



Untuk mendapatkan semangat baru , aku dengar lagu ini ! Yeay !



Finally ! Aku dah tak ingat mane jantan pun weyh ! HEHE . 
Now ! Single lagi best la weh ! HEHE ! 
Single ke ? Yeah ! Single !
Ayat aku Cannot Go !

sincere,najwa


LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

Ka_My said...

kite slalu dedicate lagu utk die but so far die xpna lgy..
still waiting in jealousy with kak wawa.hehe

Najwaa Malikk said...

ka_my : haha , adeh , xpe , nnt msti ada org yg bg awk lagu . lex lu . ^_^