08 March 2011

Aku tak reti main FACEBOOK .

Haaa , kan kan kan ? Yee , aku memang tak reti main FACEBOOK , bila sebut pun jadi FESBUK . Huh ! Tolong lahh , Korang suka ke chat dengan aku ? Dan dan , aku nih tak reti approved orang . Yee , kau orang nak cakap aku bajet HOT kan sebelum nih ? Yee , memang aku tak reti approved orang yang pakai gambar tah hape-hape . Please lah , jangan FAKE sangat ye ?


Haa . Then , lepass tuu , bila kita approved , dia start lah nak berbual , bila kita layan , mengada-ngada sangat , mintak number phone laa , ape lah . Haih ! Kau orang ingat aku pakai public phone ? Sampai mintak senang-senang jea . Then bila kita cakap lembut-lembut , tak nak bagi number phone , mula lah dia cakap kita BAJET HOT , dia cakap kita BUDAK SOMBONG . Hello ! WTF pulak kann ! Grr ! Tak silap kang , aku bako jea orang macam kau orang ni ! Eish ! Ya Allah , kuatkan hati aku untuk melayan orang-orang sebegini .

Sabo jela wawaa . =)

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

9 comments:

Alid said...

wat x tau je ngan dorg yg ckp camtu
especially yg minta no phone tu
they should know about privacy

honey roses said...

wahh... 188 friend request? wahh... hot la kamu. hehe...

btw, x yah berlembut sgt dgn dorang.
dorang x matang lg tu.
tu yg rse tercabar bila x dpt no fon.
abaikan je..

keep smiling ok? :)

cempakakuning said...

As salam Wawa.
Sis nak tag ga ni.harap2 sudi join ye.
Letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

Najwaa Malikk said...

alid : yaww , betol2 , mereka patut tahu privacy masing2 :) thanks alid :)

honey : ahha , bkn hot lahh . mereka add setakat tmbh friend list jea tuh . hee , orait , wawa mmg sntiasa smile ^_^

cempaka : yahh , Insyallah wawa join , terima kasih :))

afrudy jalaluddin said...

bako! bako!

Cik FN said...

saya AGREE..!
kerana kta serupa..
saya akan mengumpulkan seramai mana friend request..
dan akn berpikir beribu kali baru lepastu delete. hahak

Najwaa Malikk said...

rudy : haha , bako bako ! xD

Cik FN : ahhaha , okay , kita mmg serupa sayang <3 <3

Cik FN said...

sebab tuh kta di tunangkan. <3 <3

Najwaa Malikk said...

Cik FN : hee , saya shy shy cat dah niy <3