08 March 2011

Saya Jatuh Cinta Kepada Yuyu Zulaikha =)

Assalamualaikum ! :)

Lama wawa tak start entry wawa dengan salam kan ? HAHA . =D Yeah , wawa nak cerita pasal seorang blogger yang paling wawa suka & sayang . Hee , wawa suka sangat dekat dia . Firstly , cerita dia memang tak pernah jemu wawa baca berulang kali . Secondly , dia comel banget ! Grr ! Seriously , kalau dia depan mata wawa , memang wawa gigit dia . Heeeeeeiiiiiissssshhhhhh !! Then , URL dia , memang paling senang wawa ingat . kupukupukecik.blogspot.com . Haa , comel kan nama kupukupukecik tuh ? xD

Kalau korang rasa nak tengok BLOG dia yang havoc , CLICK SINI !


(Untungnya dapat jumpa Abang BEN ASHAARI. xD )

Act , wawa semakin geram tengok dia selepas tengok Vlog Yuyu nih . Hahak , comel tau tengok dia bila cakap-cakap . Haih , dah macam kartoon dah wawa tengokkkk !!!!!!!


LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

3 comments:

Alid said...

huhu
mmg comel die tu

y u y u Z u l a i k h a said...

wwwuaarrrr! gtaoo omak eden!! wawa kato suaro den cam katonn! T_T


halamakkk wawa nii! macehhh! macehhhh!

Najwaa Malikk said...

Alid : tauuu takpeee ! :))

wahh ! kak yuyu ! :)) alaaa , jgn lah repot kat omak yuyu !!! xD heee , cecame cecame ! :))