06 March 2011

Mata BARU !

Sobs sobs ! Mata aku yang berwarna hazel sudah tiada . :((  Mata yang aku sayangi sudah tidak kelihatan . :(( Mata yang sering aku puji-puji sudah tidak kelihatan , setelah aku menggunakan Contact Lens FreshLook ! Tada ! HAHA !

 
 

Okay ! Terima Kasih kepada abang AJIK ! TeeHeee , kerana belikan saya contact lens baru ! Aww~ Saya sayang abang AJIK ! Muah Muah ! 

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

saya YANA said...

ishh..... cantik... tapi sakit atau pedih tak? haha.... sebab biasa Yana tengok mata akak Yana pasti akan merah.. tu yang tak mo la pakai.. hehe...

Najwaa Malikk said...

yana : heee , yeay . :) tak sakit kalau pakai solution water yang sesuai . :) macam wawa , pakai Solo Care Aqua . tu mmg yang paling bagus yg pernah wawa guna :) try jea kalau rasa nak try pakai eh syg :) <3