12 March 2011

Okay , cukup !

Assalamualaikum !

Huh ! penat untuk hari ini . esok-esok aku ubah mana yang tak best , okay ? Bagi aku , dah cukup gedik BLOG aku arini . Sebabbbb , tak pernah pernah aku guna warna merah/pink untuk blog aku nih . sebabnya , konon-konon , aku tak suka warna-warna tersebut . Haaha . Takpe , kan aku cakap , nak buat perubahan drastik kan ? Err , bagi aku , dah ada perubahan drastik dah ni . (kot) hehe . Selain daripada ituu , lagu juga berubahh ! yaww . :) (aku rasa lagu kat blog aku sentiasa bertukar) ahhaha .


Dan , kalau korang nampak burung biru yang asik berterbangan itu , nama dia twitter . Haha , comel kan ? Kalau korang nak follow twitter aku , korang sepak jea dia , okay ? Jangan risau , dia tak sakit . HEHE . =)

Dan ! Yang terbaru , ada IKLAN baru , haa , yang bawah header aku tuh , IKLAN baru . Sila laa klik yee ?
Setiap klik anda memberikan kasih sayang kepada saya . HEHE . ^_^

p/s: wawa tak jadi merajuk lah . hehe . Dan , wawa tak perlukan masa yang panjang untuk belasah blog wawa ni semula . =)
sincere,najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

4 comments:

joyahLisa said...

wahhh...salute la dik :)

Najwaa Malikk said...

kak lisa : hohow ! jgn salute sgt . wawa belum hebat :) thanks kak ;)

mira .yumie . said...

: comey la kakak wawa ! pink color...aww ! huhuhhu...:)

Najwaa Malikk said...

mira : ehem , seditkit perubahan , tak salah kan ? hehe :)